nlc.hu
Szabadidő

Így táncol együtt két teljes idegen

Nem ismerték egymást, mégis hihetetlenül menő koreográfiát dobott össze ez a két táncos

Van, amihez nem kellenek szavak.
táncosok

Mit csinál két táncos a perketten, akik nem is ismerik egymást? Erre a kérdésre mutatta meg a választ egy táncstudió, egy vírusként terjedő TikTok videóval.

A felvételen két táncos, Daniil Pavlov és Lauren Jones van, akik nem is ismerték egymást korábban és azt sem tudták, hogy együtt fognak táncolni. A páros mindkét tagja tapasztalt swing táncos és egy lengyelországi workshopon kérték őket fel arra, hogy improvizáljanak egy random kiválasztott zenére.

Lauren és Daniil rögtön megtalálták az összhangot, a kommentelőket pedig lenyűgözte a páros közötti kémia. A milliós megtekintést elért videó alatt többen azon gondolkoztak, hogy hogyan mozoghat együtt két ismeretlen ilyen könnyedén.

„Úristen micsoda kémia!” – írta valaki. „Annyira jó az összhang, hogy azon gondolkozom, hogy vajon egymásba szerettek-e?” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Bár a felvételen szereplők nem reagáltak, a hozzászólásokban több táncos is elmagyarázta, hogy ez nem annyira a kémiáról, hanem a táncosok tapasztalatáról és tehetségéről árulkodik.

@affinityswing 🥇 They are perfect. Improv 🥹 Dancers: @laurenjones_wcs  & Daniil Pavlov ⚙️ Style: West Coast Swing (improvised) 🏆 Competition: Allstar Jack and Jill (Random Partner, Random song) 📍 find a global class near umyou via the bio #westcoastswing #wcs #dance #swingdance #socialdance #randompartnerrandomsong #randomsongrandompartner #randomsongandpartner #randompartnerandsong #dancelife #dancing #dancer #ballroomdance #lindyhop #partnerdance #modernswing #westcoastswingmoments #salsa #wcswing #swingdancers #ballroom #westcoastswingfamily #zouk #swing #westcoastswingdancing #bachata #countrydance #socialdancing #wsdc #swingdancing #dancememes #dancers ♬ Sax - Fleur East

„Laurent ismerem, egy tehetséges és nagyon tapasztalt táncos, aki mint mindig, most is profi volt” – fűzte hozzá a videóhoz egy kommentelő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top