nlc.hu
Szabadidő

Tokár Tamás szabadságon

Ezzel tölti a szabadidejét a Fókusz stábjából távozó Tokár Tamás

Eddig csak a kertig jutott el.

Ahogy korábban megírtuk, Tokár Tamás öt év után, saját elhatározásából távozott a Fókusz stábjából. Most a Reggeliben beszélt arról, azóta mivel tölti az idejét.

„Nagyon jól érzem magam! A nyakamba szakadt szabadságból semmit nem érzek. Az új mondásom, hogy mindig van valami. Vannak kisebb-nagyobb munkáim, például rendezvényeken, de volt házfelújításunk is. Azt mondanád, hogy ha nincs fix munkád, akkor te ráérsz. Vártam, hogy elmenjek majd kirándulni, felfedezem Magyarország szépségeit… Egy helyre nem jutottam el, csak a kertig, ahol a munkásokat kellett igazgatnom. Szóval mindig történik valami, amit intézni kell” – nyilatkozta a műsorban, majd arról is vallott, hogy milyen műsorban látná magát szívesen a jövőben. 

„Vannak terveim a saját csatornáimon, és nagyon szívesen csinálok bármit, ami komfortos, és amiben meg tudom magam mutatni. Az ember egy idő után azokat szereti inkább, ami neki kényelmes, ami nem kötelező, hanem jól érzed magad benne, vagy tudsz egy picit fejlődni, más területre evezni, ott próbára tenni magad. Én ezt szeretném majd kamatoztatni, és megmutatni itt-ott-amott, ahol van rá lehetőségem, hogy mi az, ami bennem van. Ez lehet szórakoztató tartalom vagy edukációs is.” 

Tokár Tamás

Tokár Tamás (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top