Szabadidő

FesztMarket, hogy fesztelenebbül érezd magad a fesztiválokon is

Két meghatározó zenei esemény, két csodás hazai város, és egy közös pont, az idei nyári kínálatban. Július 19-23-ig a debreceni Campus fesztiválon, és augusztus 23-26-ig, a szegedi SZIN-en is keresd a Lidl FesztMarketeket!

FesztMarket, hogy fesztelenebbül érezd magad a fesztiválokon is
Hallottál már a FesztMarketekről?

A Lidl kimondottan fesztiválokra hozta létre a FesztMarket üzleteit, amelyek külön, az eseményre szabott kínálattal, de kedvező Lidl árakon várják a szórakozni vágyókat mintegy 150-200 négyzetméteres eladóterülteken.

A költséghatékony kikapcsolódáshoz tehát érdemes a fesztiválok alatt is a Lidl marketjeit keresni, ahol fesztiváltól függően, akár 300-400 terméket is bolti árakon szerezhetünk be:

  • több mint 30 féle friss zöldséget és gyümölcsöt,
  • helyben sütött pékáruból is hatalmas választékot– az elmúlt év során a legkedveltebbek közé tartozott a kakaós csiga, a töltött fánk, vagy a fahéjas tekercs –, melyek az idei kínálatában is megtalálhatóak lesznek, sőt idén már hat sütő gondoskodik arról, hogy a fesztiválozók számára a kiváló minőségű friss pékáru egész nap elérhető legyen.
  • készételeket, amelyek között olyan finomságokat is megtalálhatunk a polcokon, mint például a bácskai rizses hús vagy a lasagne.
  • grilltermékekből sem hiány! Pácolt csirke- és sertéshúsok, valamint grillkolbászok is elérhetőek lesznek. 
  • az egészséges táplálkozás jegyében pedig bio és vegetáriánus termékek mellett kizárólag növényi alapú, vegán élelmiszereket is, például vegán kakaós kekszet, kókuszdesszertet, vagy akár vegán készételt is kínálnak majd a FesztMarket üzletekben.

FesztMarket, hogy fesztelenebbül érezd magad a fesztiválokon is
És ez még nem minden!

Nyár, zene, pezsgés és fergeteges fesztiválhangulat vár a helyszíneken, kiegészítve a Lidl fantasztikus szolgáltatásaival. A bolti áron történő vásárlás mellett izgalmas játékokkal, grillpulttal, konyhával és számos nyereményjátékkal is kedveskedik az áruházlánc a résztvevőknek. A FesztMarketek mellett felállított Lidl aktivitási zónákban a fesztiválozók megmelegíthetik a megvásárolt készételeket vagy ha van kedvük, a mobil grillpultoknak köszönhetően meg is grillezhetik azokat.

Fotó: Pozsonyi Roland

Fotó: Pozsonyi Roland

És még van tovább is!

A SZIN-en például arra is van lehetőség, hogy a helyszínen megvásárolt alapanyagokból a fenséges ételeket a Lidl szakácsai készítsék el a résztvevőknek. A jó hangulatról Szegeden pedig külön DJ gondoskodik, így a fesztivál látogatói a Lidl chill zónájában babzsákokon pihenhetik ki a buli fáradalmait.

FesztMarket, hogy fesztelenebbül érezd magad a fesztiválokon is
Ne felejtsd el a Lidl Plus alkalmazást!

Ha azt tervezed, hogy kipróbálod az igazi fesztiválhangulatot, már a nulladik pontban hívd segítségül a Lidl Plus applikációt, hiszen a „Partner ajánlatok” között, akár kedvezményesen is megvásárolhatod a fesztiválbelépőket. A Campus Fesztivál heti bérletét 4.000 forinttal olcsóbban, a SZIN szerdai és csütörtöki napijegyeit pedig 2.000 forinttal kedvezőbb áron veheted meg, ha érvényesíted az applikációban elérhető kuponokat.

A Lidl Plus applikáció még további kedvezményeket is kínál a fesztivál résztvevőinek!
A helyszínen ugyanis további fesztiválra szabott kedvezményekre jogosító kuponok is várnak, melyekkel tovább csökkenthető a bevásárlás összege, de akár különböző grillmenüket letölthetünk. Azok pedig, akik elérik a Lidl Plusban feltüntetett költési célokat, további nyereményeket vagy akár Lidl brandingelt termékeket – póló, cipő és zokni – is hazavihetnek, amit az aktivitási zónában kialakított Gift Store-ban vehetnek át.

FesztMarket, hogy fesztelenebbül érezd magad a fesztiválokon is
A fenntarthatóság is része a Lidl koncepciójának

A vállalattól már megszokhattuk, hogy külön figyelmet szentel a társadalmi felelősségvállalásnak és a fenntarthatóságnak. A szelektív szemétgyűjtők kihelyezése a FesztMarketeknél és az aktivitási zónákban így teljesen természetesek.

Az országos szinten zajló élelmiszermentési program pedig a kitelepülések alkalmával is folytatódik. A Lidl megpróbálja minimálisra csökkenteni az élelmiszerfelesleget, ami pedig mégis megmaradna, az jó helyre kerül. A Campus Fesztiválon, a Lidl Balaton-átúszáson és a SZIN-en megmaradt zöldségeket, gyümölcsöket és pékárut eljuttatja karitatív partnereinek, hogy segítségükkel nélkülöző családokat segítsenek az adományokkal. A rászorulók támogatásán túl az áruházlánc a környezetet is óvja, hiszen így megelőzhető az élelmiszer-hulladék keletkezése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top