nlc.hu
Szabadidő

Ki kellett szállniuk a gépből a WizzAir utasainak, órákat csúszott az indulás

„Túl egyszerűnek tűnt minden” – ki kellett szállniuk a gépből a WizzAir utasainak, több órát csúszott az indulás

Közben a személyzet munkaideje is lejárt.

Több mint öt órával a tervezett időpont után szállt fel szombaton este a Wizz Air Budapest-Milánó járata, az eredetileg 19:10-es indulást először 21:20-ra, majd 22:20-ra, utána pedig 00:30-ra tolták el, írja a Blikk

Az utasokat állítólag csak este fél 11 környékén engedték fel a gépre, majd a kapitány közölte velük, kicsúsztak a munkaidőből, így az embereknek ki kell szállniuk és meg kell várniuk a készenlétben ügyeletes kollégáikat, akik két órán belül felkészítik a gépet az utazásra.

A WizzAir egyik gépépre szállnak fel az utasok

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pixabay)

„Túl egyszerűnek tűnt minden. Úgy jutottunk át a biztonsági ellenőrzésen, mint kés a vajban. Eddigre már megbarátkoztunk a gondolattal, hogy 2, majd 3 órával későbbre tették a felszállás időpontját, hallottuk, hogy az elmúlt napokban az Olaszországba tartó gépekkel vannak gondok” – nyilatkozta az egyik utas, aki nem érti, miért kellett felszállniuk a gépre, ha a személyzet pontosan tudta, hogy nem fognak tudni elindulni. 

Úgy tűnt, hogy még éjjel egy óra előtt tíz perccel végre minden akadály elhárult, a gép azonban még ekkor sem tudott felszállni, az új kapitány közölte, egy technikai hibát kell ellenőrizni, amely remélhetőleg mindössze kb. 10 percet vesz igénybe. Ennyi időt alatt valóban megoldódott a probléma, és hajnalra megérkeztek az utasok Milánóba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top