Szabadidő

Fergeteges – Sissi legendája a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái a színpadon zenében és táncban!

Az ExperiDance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái különleges produkciójában az 1800-as évek második felének elfeledett világa elevenedik meg. Miközben a színpadon a cigány muzsikusok hangszeréből olyan klasszikus dallamok kelnek életre, mint Liszt rapszódiái, Monti csárdása, a Radetzky mars és a Pacsirta, a táncosok egy álomszerű mulatságba repítenek minket. Az előadás egy alkalommal, augusztus 4-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Fergeteges - Sissi legendája a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

JEGYVÁSÁRLÁS: https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/fergeteges-sissi-legendaja/

A történet hősei is egy gyönyörű királyné, egy daliás gróf és egy csodaszép cigánylány, akik eltáncolják a mindenki által egyszer már biztosan megélt, soha be nem teljesülő szenvedély felfokozott, gyötrelmes majd belenyugvó pillanatait. Az ExperiDance tánckara és a zenekar ebben a lüktető, varázslatos és féktelen szerelmi legenda meséjében új életet adnak ezeknek az oly jól ismert dallamoknak.

Fergeteges - Sissi legendája a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Meskó Zsolt író – rendező története alapján eme legendás és misztikus szerelem ihlette az ExperiDance és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak közös produkcióját.

Fergeteges táncok, bravúros szólisták, egy álombéli utazás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top