nlc.hu
Szabadidő

2,7 millió forintot kapott Stifler szerepéért

Csak 2,7 millió forintot kapott Stifler szerepéért

Az Amerikai pite óriási sikert aratott, az egyik főszerepet játszó Seann William Scott szemét mégis kiszúrták némi aprópénzzel.

A jelenleg is zajló színészsztrájk egyik leglátványosabb mellékhatása, hogy rengeteg sztár és színész árulja el nyilvánosan, hogy milyen elképesztően keveset kerestek egy-egy óriási sikert arató munkájukkal. A sorba most Seann William Scott is beállt, aki egy interjúban számolt be arról, hogy a stúdió mindössze egy 8000 dolláros (kb. 2,7 millió forintos) csekket állított ki neki Stifler karakterének eljátszásáért, és bár a film több mint 230 millió dollárt hozott – és a szexuális műveltségünket is gazdagította – a mozikasszáknál, a mozisiker miatt nem járt neki bónusz – írta meg a Deadline.

Seann William Scott

Seann William Scott Stifler szerepében (fotó: Profimédia)

A színész persze hozzátette az interjúban, hogy az összeget akkoriban nem érezte kevésnek, bár nagyon gyorsan elköltötte. Vett belőle egy 5000 dolláros használt autót, és nem sokkal később már egy állatkertben kellett churrost árulnia, hogy legyen némi pénze. Persze a film bemutatója után már nem szorult rá az állatkerti munkára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top