nlc.hu
Szabadidő

Megőrült egy hullámvasút New Yorkban

Így pörgött visszafelé egy gyermekhullámvasút New York-ban – videó

Meghibásodott a Rye Playland gyermek-hullámvasút, emiatt az irányíthatatlan kocsik tíz percig visszafelé és az általános sebességnél jóval gyorsabban pörögtek.

A 444! azt írja a New York Post nyomán, hogy a karbantartó személyzet a „mentőcsapat” segítségét kérte, akiknek végül sikerült áramtalanítani a gépet. Az nem derült ki, hogy a karbantartók miért nem találták az áramforrást tíz percig.

Hullámvasút

(Illusztráció: Getty Images)

A baleset után a Rye Playland vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy biztonsági okokból a Music Express hullámvasút most egy darabig zárva lesz. A hullámvasúton utasok is ültek, de úgy tudni, senki sem sérült meg.

@laughhard__ The Rye Playland rides in new york gone wrong . It wont stop 😳😭 no matter what they tried . This why i dont do rides #fyppppppppppppp #blowthisup #viraltiktok #ai #playlandpark #ryeplayland ♬ original sound - Laugh Hard

Balesetek, meghibásodások előfordulnak még a legmodernebb vidámparkokban. 2019-ben kisiklott egy hullámvasút utolsó kocsija egy mexikóvárosi vidámparkban, a balesetben két ember meghalt, és ketten megsérültek, egyikük súlyosan. A baleset a főváros La Feria de Chapultepec vidámparkjában történt. Az áldozatok a hullámvasút utolsó kocsijában ültek, amely kisiklott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top