Szabadidő

Nálunk roppant egyszerű spórolni – iskolakezdéskor is!

Az ALDI vonzó kínálatából most könnyű pénztárcabarát módon beszerezni mindent, ami az iskolakezdéshez szükséges.

Mindenki válogathat

Üzleteink széles választékából egyszerű összeállítani a tanévkezdéshez szükséges iskolai csomagokat. Mutatós, igényes, trendi termékportfóliónkból a gyerekek örömmel szemezgethetnek, ALDI saját márkáinknak köszönhetően pedig a szülők kedvező áron és egy helyen intézhetik a bevásárlást!

Iskolakezdés szuper ALDI áron!

A felkészülésre bőven hagyunk időt, már augusztus 6-tól elérhetőek üzleteinkben a megfizethető árú, megbízható minőségű iskolai eszközök. Akcióinkról könnyedén tájékozódhatnak weboldalunkon vagy applikációnkban, hétről-hétre megújuló online akciós újságunkból. Augusztus 3. és 9. között érvényes, több mint 90 remek ajánlatunk között most 9 oldalon keresztül mutatjuk be pénztárcabarát tanszerkínálatunkat.

Nálunk roppant egyszerű spórolni – iskolakezdéskor is!Megújuló kínálat saját márkánkkal

Iskolaszereink között megfizethető, mégis minőségi saját márkás OFFICE termékeink is elérhetőek, a készlet erejéig: különféle írószerek, filcek, színes ceruzák, különböző méretű könyvborító fóliák, mappák, füzetek, ecsetkészletek. Megtalálhatóak a közkedvelt tanszercsomagok, a nagyobbak számára körzőkészletek, és persze különféle mintájú, méretű és kialakítású iskolatáskák is.

Finom falatok – minden szünetben

A különböző mintával és méretben kapható uzsonnásdobozok feltöltésében is örömmel segítünk. Állandó kínálatunkból könnyű mindennap izgalmas, egészséges és tartalmas uzsonnát csomagolni a gyerekek számára, legyen szó müzliszeletekről, friss szendvicsekről, hazai gyümölcsökről és zöldségekről, préselt gyümölcslevekről vagy látványpékségünk megannyi frissen sütött kedvencéről.

Kezdjük együtt a tanévet most, hogy minden flottul induljon szeptemberben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top