nlc.hu
Szabadidő

Horrorfilm készült a gyilkos lajhárról

Gyilkos lajháron röhög az internet népe

Melyik őrültnek jutott eszébe horrorfilmet forgatni egy gyilkos lajhárról?!?

Az állatos és óriásállatos horroroknak nagy hagyománya van Hollywood ZS-filmes vonalában, és ugyan már az állatvilág felét felvonultatták gyilkos szörnyetegként, az még senkinek sem jutott korábban az eszébe, hogy pont a lajhárokból csináljanak gyilkos ragadozót. Egészen mostanáig: a Slotherhouse alkotói ráadásul már a címmel felhívták magukra a figyelmet, ugyanis az oly sok horrorcímben felhasznált slaughterhouse (mészárszék) szót lajhárosították a sloth szó használatával – derül ki a brit Metro cikkéből.

Slotherhouse

A Slotherhouse plakátja (forrás: impawards)

A Slotherhouseból már egy előzetes és egy poszter is megjelent, és kétségtelenül mindkettő elsőrangú szórakozást ígér. A sztorileírás szerint a történet főhőse Emily, aki azt szeretné, hogy megválasszák az egyetemi diáklány-egyesület elnökének, és ehhez jól jönne neki egy aranyos állatka cukiságfaktora. Úgy alakul, hogy ez az állat egy lajhár lesz, csakhogy egyre több gyilkosság történik Emily körül, és felmerül a gyanú, hogy a lajhár lehet az elkövető…

Az előzetesben a narrátor figyelmeztet, hogy talán a lajhár a dzsungelben csak béta, de köztünk, az emberek között rögtön alfává válik. Egyébként a filmbéli lajhárt Alfának hívják. Ha hihetünk a trailernek, sokan menekülnek majd sikítozva Alfa elől, aki egyenként gyilkol majd a maga rafinált – remélhetőleg csigalassú – módján. Amerikában a filmet augusztus végétől játsszák a mozik, és ugyan magyar bemutatóról még nincs szó, bűn lenne, ha ezt kihagynák a hazai forgalmazók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top