nlc.hu
Szabadidő

10 idézet az Abigélből

„Egyszer a könnyek is elapadnak, és az erő is visszatér” – A kedvenc idézeteink az Abigélből

Akár a filmsorozatot, akár a könyvet ismerted meg előbb, Szabó Magda Abigélje biztosan mély nyomot hagyott benned is - ezért szeretjük az alábbi idézetek is.
Abigél

Készült belőle színdarab, filmsorozat és alapvetően regényként került először a magyarok elé az Abigél. Mindegy azonban, te magad milyen formátumban ismerted meg Szabó Magda örökzöld klasszikusát: a történet és annak hangulata mindig képes a bűvkörébe vonni. Talán azóta már el is felejtetted a konkrétumokat, nem emlékszel minden részletre pontosan, de az biztos, hogy bármilyen régen látogattál el a Matulába, az érzést, amikor találkoztál Ginával és iskolatársaival a mai napig fel tudod idézni. Olyan meghatározó olvasmány (és film) ez, ami minden kamasszal rezonál. És ami később egyre csak mélyebben érint. Amin mindig elérzékenyülünk. És amiből sosem elég. Ezért most az alábbi galériában összegyűjtöttünk tíz remek idézetet a műből. 

Abigél
Megnézem
Összes kép (10)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top