nlc.hu
Szabadidő

Tévécsatorna megszűnések

Hamarosan eltűnik két tévécsatorna, kiderültek az okok

Már csak az év végéig nézhetjük.
tévézés

A Warner Bros. Company két, a portfóliójába tartozó tévécsatorna elérhetőségét is megszünteti a régió több országában, köztük Magyarországon – írja a Media1. A portál információi szerint

a Discovery Science és a DTX (Discovery Turbo Extra) tűnik el a kínálatból.

A Discovery több piacról is kivonul, ide tartoznak Közép- és Kelet-Európa országai, Délkelet-Európa egyes államai, a Közel-Kelet és Törökország, illetve a balti államok is.

A két csatorna 2024 januárjától már nem lesz elérhető. A Warner a csatornakínálat és portfólió optimalizálásával magyarázza a két csatorna megszűnését.

A Media1 úgy értesült, a Discovery Science és DTX kedvelt műsorai, mint a Kindig Customs, az Autókereskedők (Wheeler Dealers), a Hogyan készült? (How It’s Made és a How Do They Do It) továbbra is elérhetőek lesznek a Warner Bros. Discovery más kiemelt csatornáin.

Legutóbbi idén július végén búcsúzott egy tévécsatorna, akkor a FIX TV hagyományos tévéadása szűnt meg. A csatorna online platformokon továbbra is elérhető, csupán a lineáris adás megszűnéséről volt szó. Előtte pedig – idén márciusban – a Boomerang nevű tévécsatorna búcsúzott, helyét a Cartoonito nevű, óvodáskorúakat célzó, lineáris fizetős tévécsatorna (rajta legendás gyereksorozatok spinoffjaival) váltotta fel az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika).

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top