nlc.hu
Szabadidő

ÉnBudapestem applikáció

Kedvezményesen járhatunk színházba, moziba és étterembe ezzel az applikációval

Az ÉnBudapestem applikáció célja, hogy újra felfedezzük a fővárost. A budapesti lakcímkártyával rendelkezők azonnal értesülhetnek az aktuális programokról és hírekről, emellett kedvezményesen élvezhetik a csatlakozó partnerek szolgáltatásait.

Újabb partnerekkel bővült az ÉnBudapestem applikáció. Már kedvezményesen válthatunk jegyet az Örkény Színházba, a Katona József Színházba, a Pesti Vigadóba és a Danubia Zenekar koncertjeire is. A Corvin mozi mellett a Puskin, a Tabán, a Toldi, a Kino, a Művész is 20 százalék kedvezményt ad az applikáció felmutatásával. De regisztrációnkkal a kulturális programok mellett a Csíki Söröző és Étteremben, a Molnár’s Kürtőskalácsnál és a Zwack Unicum Házban is engedmények várnak.

ÉnBudapestem applikációAz Örkény- és a Katona József Színház pénztárában az applikáció felmutatásával havi egyszer 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatunk jegyet egy-egy megjelölt előadásra. A fővárosi mozik és a Kertmozik 10 darab 20 százalékos árengedményt adnak az app felhasználóinak. A Pesti Vigadó 10 százalékos kedvezményt ad programjaira, a Danubia Zenekar is 10 százalékot enged a koncertjegyből. De ha csak egy italra vágysz a városban, azt is megteheted. A Csíki Söröző és Étterem a Mechwart ligetnél 15 százalékos kedvezményt ad a végösszegből. A Zwack Unicum Házba is érdemes ellátogatni, az ÉnBudapestem appal 20 százalékot spórolhatunk. A fővárosi intézmények sora is bővült, a Fővárosi Állat- és Növénykert 5 százalék kedvezményt enged a felnőtt jegyből. Városnéző túrára mehetünk a Budapest Várbusszal, de még a kürtőskaláccsal is jól járunk, ha a Molnár’s Kürtőskalácsnál esszük.

Az alkalmazás ingyenes, csupán egy fővárosi lakcímkártya kell, és már is élvezhetjük Budapest változatos kulturális és gasztroélményeit!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top