nlc.hu
Szabadidő

Folyosót összevizelő utas egy Wizz Air-en

Összevizelte a folyosót egy részeg utas a Wizz Air Máltáról Budapestre tartó járatán

Rendőrök kísérték le landolás után.
wizzair

Megdöbbentő esetről számolt be az Utazómajom egyik olvasója, aki a Wizz Air Máltáról Budapestre tartó járatán utazott. Mint kiderült, egy részeg utas körbevizelte a folyosót felszálláskor.

„Mindenki sikeresen elfoglalta az ülőhelyét felszállás előtt, amikor is az egyik erősen alkoholos állapotban lévő utastárs felpattant a helyéről, hogy ő ugyan pisilni fog. Ezzel a lendülettel rohant is a gép végébe. (…) A személyzet megpróbálta visszatessékelni a helyére. A férfi nem tágított, »mindjárt behugyozok« felkiáltással adta a személyzet és az utastársai tudtára, hogy (…) egy percet sem várhat. (…) Ahogy a gép a levegőbe lódult, azonnal felállt és megcélozta a mosdót” – mesélte a szemtanú.

Az erősen ittas férfi ekkor trágár ordibálásba kezdett, majd a hátsó folyosó és a mosdók elé vizelt, illetve az egyik vécét is körbejelölte pisijével. 

A rendbontó utas később átöltözött, és az út hátralévő részét csendben, a helyén ülve töltötte. Leszálláskor rendőrök fogadták, ők kísérték le a gépről.

Kiemelt fotó: illusztráció, Nicolas Economou/NurPhoto via Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top