nlc.hu
Szabadidő

Az Irigy Hónaljmirigy Reptér paródiája

Az Irigy Hónaljmirigy Reptér paródiája mindent visz, fergeteges lett a klip

Tele van jobbnál jobb poénokkal.
reptér

A ValMar-paródiájuk után az Irigy Hónaljmirigy tagjai ezúttal Korda György és Balázs Klári legnagyobb slágerét vették célkeresztjükbe. A Reptér-paródia a napokban került fel a videómegosztóra, de már 340 ezres megtekintésnél jár. 

Íme az Irigy Hónaljmirigy új paródiája:

Itt pedig az eredeti klip:

A kommentelők odavannak az IHM új produkciójáért. “Jobb, mint az eredeti!”, “Ez ismét fenomenális!”, “Nem csalódtam. Kitettetek magatokért.”, “Srácok, ez vitt mindent mint a piros hetes!” – olvasható a hozzászólások között.

A legendás paródiazenekar egyébként tavaly júniusban tartotta a 30. szülinapi koncertjét, ami szenzációs hangulatban telt. A rajongók örömkönnyeket hullajtva és tombolva „parancsolták” többször is vissza a 8 kant a színpadra. “Hihetetlen, hogy ennyien eljöttek erre a bulira, még napokig az élmények hatása alatt leszünk és biztos, hogy egymásközt is sokat fogunk még erről az estéről beszélni. Rengeteget nevettünk, remekül éreztük magunkat, és gyakran el is érzékenyültünk” – nyilatkozta akkor a koncert után Varga Győző.

Kiemelt fotó forrása: Irigy Hónaljmirigy: Reptér paródia / YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top