Szabadidő

Disznótor a Fenyőharaszt Kastélyszállóban: egy életre szóló élmény

Alig egy ugrásnyira Budapesttől, feledhetetlen élményre invitál minket a Fenyőharaszti Kastélyszálló disznótor programjával. Ez az esemény nem csupán az öt érzékszervünket kényezteti el, hanem egy életre szóló emléket is hagy velünk. A kastély maga is egy különleges gyöngyszem: mindössze 50 kilométerre a fővárostól, egy 13 hektáros, ősfás sziget közepén bújik meg. Ám mindez csak a kezdet.

Disznótor a Fenyőharaszt Kastélyszállóban: egy életre szóló élmény
Részt venni egy igazi disznótoron azt jelenti, hogy belevetjük magunkat egy olyan élménybe, ahol minden gondot félreteszünk, és egyszerűen átéljük a pillanatot, a múlt élményeit. Nincs szükségünk semmilyen előkészületre, hiszen a kastély személyzete gondoskodik rólunk és az egész folyamatról.  A disznótor rendezvénye hagyományos, ugyanakkor különleges élményeket kínál: tele van vidámsággal, zenével, nevetéssel, sőt, még táncra is lehetőség nyílik, így az összes érzékszervünk számára élvezetet nyújt.

De vessünk csak egy pillantást arra, hogy milyen programok várnak ránk ebben a gyönyörű környezetben ezen a többnapos rendezvényen!

Disznótor a Fenyőharaszt Kastélyszállóban: egy életre szóló élmény
A disznóvágás alkalmával vendégeink élő cigányzene kíséretében lehetőséget kapnak, hogy aktívan részt vegyenek a főbb munkafolyamatokban, melyek magukban foglalják a disznó perzselését, tisztítását és bontását. Azok, akiknek kedvük van hozzá, aktívan segíthetnek a töltésben is, sőt, saját kolbász, hurka vagy akár töpörtyű is készíthető. Mindezeken keresztül vendégeink átélhetik korábbi disznótoros élményeiket.

Disznótor a Fenyőharaszt Kastélyszállóban: egy életre szóló élmény

A bátrabbak megmérettethetik magukat a kolbásztöltő versenyen, teret adva az ízesítéssel járó kreativitásuknak. A kemény munka mellé természetesen korlátlan pálinka, forralt bor, csapolt sör és mindenféle üdítőital jár a dolgos vendégeknek.

Azok is megtalálják a számításukat, akik valamiért éppen nem vágynak a disznóságokra: kemencében frissen sült kovászos kenyér, pogácsák, valamint különféle egyediségek, fácán, bárány, kacsa, nyúl és bivaly is szerepelnek az étkek listáján, hogy az ínycsiklandó édességek hosszú soráról ne is beszéljünk. Aki nap közben egy kis feltöltődésre vágyik, korlátlanul használhatja a kastélyszálló szaunáit, a belső fűtött medencét, a pezsgőfürdőt, de választhat egy frissítő masszázst is.

Akik szeretnék virtuáliusan is átélni a fenti élményeket, javasoljuk, hogy tekintsék meg az erről készült kedvcsináló videónkat. Azokat pedig, akik már eldöntötték, hogy biztosítják helyüket az idei téli szezonban, szeretettel várjuk weboldalunkon, hogy lefoglalják helyeiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top