Szabadidő

Téli Börze, avagy Történelmi Kézműves Vásár Aquincumban

Az adventi időszak kezdetén egy izgalmas, korokon átívelő utazásra invitálunk benneteket, ahol nem csak színes portékák, hanem érdekes programok is várnak rátok.

Téli Börze, avagy Történelmi Kézműves Vásár Aquincumban

Ha érdekel a történelem vagy igazán egyedi karácsonyi ajándékot keresel, akkor látogass el november 25-én a BTM Aquincumi Múzeumban megrendezésre kerülő Történelmi Kézműves Vásárra, ahol kicsik és nagyok is egyaránt jól mulathatnak.

November utolsó hétvégéjén ismét a családi programoké, a színes kézműves termékeké, valamint a hamisítatlan történelmi hangulaté lesz a főszerep. Autentikus ruhákba öltözött kézművesek és hagyományőrzők színes forgataga tölti meg az Aquincumi Múzeumot. A kertben táborozó vikingek árulják kincseiket, odabent pedig az ókori kézműves üvegektől kezdve a középkori kardokon át egészen a régi kézműves textilekig mindenféle különleges portéka várja, hogy valaki beleszeressen és hazavigye.Téli Börze, avagy Történelmi Kézműves Vásár Aquincumban

A számtalan kézműves árus mellett szakavatott múzeumi kollégák több tematikus romkerti tárlatvezetéssel is készülnek, melynek keretében bepillanthattok a római kori aquincumi polgárváros mindennapjaiba. A történelmi kalandok kedvelői szó szerint mesés kalandokat élhetnek át napközben a mesesarokban. Az alkotás szerelmesei pedig kipróbálhatják magukat a kézműves foglalkozásaink valamelyikén.

Gyere el és éld át a történelmet, vásárolj egyedi kézműves termékeket igazi mesterektől!

Részletes programért és további információkért kövessetek minket az alábbi oldalon:

https://www.facebook.com/events/795830798968993

Téli Börze, avagy Történelmi Kézműves Vásár Aquincumban

Kezdd velünk az adventi készülődést, érezd jól magad és közben szerezz be pár egyedi karácsonyi ajándékot egy különleges hangulatú vásáron!

Cím: BTM Aquincumi Múzeum és Régészeti Park

1031 Budapest, Szentendrei út 135.

Jegyek elérhetőek itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top