Szabadidő

Kihagyhatatlan nyitási akcióval mutatkozik be Dobogókő legújabb szállodája, a Service 4 You Hotels üzemeltetésében!

Alig 25 km-re Budapesttől, a Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn nyílik 2023. december 15-én a Cardoner Hotel**** és Konferenciaközpont, amely csodás természetközeli adottságaival és különleges megjelenésével kínál aktív pihenési és feltöltődési lehetőséget Vendégei számára.

Kihagyhatatlan nyitási akcióval mutatkozik be a legújabb Service 4 You szálloda!
Dobogókő a 19. század óta népszerű úti cél a túrázók körében. Gyönyörű panorámája, változatos erdei útvonalai egész évben hívogatják a turistákat. A környék klímája is rendkívül vonzó, a nyári időszakban kicsit hűvösebb, frissebb a levegő, a téli időszakban pedig csodálatos hótakaró fedi a tájat. A kirándulók így minden évszakban szívesen választják Dobogókőt az aktív pihenés helyszínéül. Gyalogosan, bringával, szánkóval is remek szórakozási és sportolási lehetőségeket kínál, ráadásul könnyen és gyorsan megközelíthető.

A Cardoner Hotel**** és Konferenciaközpont a tökéletes pihenés élményét kínálja. Az inspiráló környezet az első pillanatban magával ragadja a Vendégeket. A természet közelsége, a felhasznált természetes anyagok és a szállodában megjelenő naturális színek harmóniája melegséggel és otthonossággal töltik meg a korszerű épületet.

Kihagyhatatlan nyitási akcióval mutatkozik be a legújabb Service 4 You szálloda!

Az 57 szobás hotel minden részletében a természet szépsége köszön vissza. (43 db Classic, 9 db Superior, 3 Deluxe Corner típusú, valamint 2 db közös előterű Családi szoba)

A Konferenciaközpont természetes fénnyel, modern konferenciatechnikával és professzionális csapattal szervesen kapcsolódik a hotel miliőjéhez. A 170 négyzetméteres Plenáris terem, valamint a további három szekcióterem is a természet és a technológia ötvözetét hangsúlyozza.

Kihagyhatatlan nyitási akcióval mutatkozik be a legújabb Service 4 You szálloda!
Ahogyan az épület megteremti a harmóniát az őt körülölelő természettel, úgy harmonizálnak a nemzetközi és a magyar konyha ízei a Cardoner Étteremben.

A szálloda kiváló executive chefje és csapata számos helyi specialitással kedveskedik a Vendégeknek. A szárnyasok és halak mellett vadfélékből (őz, szarvas, vaddisznó) is ízletes és ínyenc módon készített ételek széles választékát vonultatják fel. Az ételekhez Magyarország kilenc borvidékéről válogathatunk kiváló magyar borokat, amelyeket az étterem csodás panorámás üvegezett teraszán is elfogyaszthatunk.

Lazítani egy aktív nap után azonban nem csak a panorámás teraszon vagy a gyönyörű fatüzelésű kandallóval ellátott, terméskő fallal épített tágas lobbyban lehet. A kültéri wellness egyediségét az ősfás parkban található 30 m2-es, látványvízeséssel táplált tó nyújtja, amelyet panorámás szaunával és 2 db fürdődézsával tettek még exkluzívabbá.
Fantasztikus téli varázslat a finn szauna üvegén át kémlelni a táncoló hópelyheket, vagy éppen belecsobbanni az elektromos fűtésű, vagy a fával fűtött dézsa simogató forró vizébe.

A belső wellness szaunakomplexuma legalább annyira hívogató, és egyedi, mint a kültéri részleg. Finn szauna, infraszauna és bio szauna (max 60 C fokos hőmérséklet) is várja a pihenni vágyókat. A szaunák mellett pedig rendelkezésre áll még egy 8 fős jakuzzi, 2 esőkabin, egy Parajdi és Himalája sótömbökből épített sószoba, valamint 2 masszázsszoba. A legkülönlegesebb azonban a ‘Float SPA’, prémium lebegőkabin-szolgáltatás, ahol kipróbálhatjuk a lebegés, a vízi súlytalanság és gondtalanság élményét.

Kihagyhatatlan nyitási akcióval mutatkozik be a legújabb Service 4 You szálloda!
Ezek után már talán nem is vágyunk jobban semmire, csak arra, hogy másnap is itt ébredjünk és eltöltsünk még egy aktív és kényeztető napot a Dunakanyar felett!

Legyél az elsők között, aki kipróbálja a Cardoner Hotel**** és Konferenciaközpont szolgáltatásait!

Kihagyhatatlan nyitási ajánlat – 19.900.- Ft/ fő / éj-től (FP)

Érvényes: 2023/12/15 – 2024/02/29
(A kiemelt ünnepi időszakra nem érvényes: 2023. december 22 – 2024. január 1., 2024.02.16-18.)

Töltsd a karácsonyi ünnepi időszakot a szállodában – 28.900.- Ft/ fő / éj-től  (FP)

Érvényes: 2023/12/22 – 2023/12/29
Minimum éjszakák száma az ajánlatban: 2 éj

Búcsúztasd az Óévet páratlan környezetben – 45.900.- Ft/ fő / éj-től (FP)

Érvényes: 2023/12/29 – 2024/01/02
Minimum éjszakák száma az ajánlatban: 3 éj

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top