nlc.hu
Szabadidő

3 magyar sorozat nem kap folytatást

3 magyar sorozatot is elkaszáltak

Nem lesznek ezekből újabb évadok.
távirányító

A 2023-as évben számos magyar sorozatot láthattunk a televíziós és streaming képernyőkön. Voltak olyan szériák, amik sokadik évaddal jelentkeztek, illetve olyanok, amelyek második vagy harmadik alkalommal kerültek képernyőre. A SorozatWiki úgy értesült, ezekből 3 sorozat nem fog folytatódni.

A Pepe 2022. április 10-én debütált a TV2-n. A spanyol széria magyar adaptációja legtöbbször legyőzte az RTL-es ellenfeleit, így berendelték a folytatását. A Mucsi Zoltán és Simon Kornél főszereplésével készült széria 2. évada idén április 16-án indult a TV2-n, ám rossz nézettséget hozott. Ennek következtében – mint a portál megtudta – a Pepe nem szerepel a TV2 2024-es műsorstruktúrában.

A Brigi és Brúnó tavaly október 17-én debütált a VIASAT3-on. A 20 évvel ezelőtti Szeret, nem szeret című sorozat folytatása gyenge-közepes számokat hozott. A tévétársaság viszont folytatta a szériát, ami azonban katasztrofális nézettséget hozott. A csatornánál azt nyilatkozták, hogy a Brigi és Brúnó 2024-ben nem kap folytatást.

Az Apatigris 2020 áprilisában vasárnap este indult az RTL Klubon, a premier pedig kimagasló nézettséget hozott. Ennek nyomán berendelték a produkció 2. évadát. A folytatás az elején gyengén, a végén viszont közepes adatokat szállított a csatorna számára. A médiavállalat ennek ellenére berendelte a produkció 3. szezonját, ami viszont nem az RTL-re, hanem az RTL+-ra érkezett. A SorozatWiki értesülései szerint az Apatigrisből nem készül 4. évad. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top