Szabadidő

Szilveszter az Erkel Színházban Csányi Sándorral és színházi ajándékötletek

Csányi Sándor önálló estjét, a nagysikerű Hogyan értsük félre a nőket? 2 című produkciót szilveszter este az Erkel Színházban rendezik meg. Már az első rész is hatalmas népszerűségnek örvendett, így nem meglepő a folytatás.

Mint azt Csányi az ajánlóban írja:

„Legutóbb a szülőszobán találkoztunk, ám ezúttal a munkahelyemen várlak titeket. Elhívtam tizenöt barátomat (véletlenül mindannyiunkat Gusztinak hívnak), hogy mondják el, mit gondolnak a gyereknevelésről, a házasságról és minden másról. Van élet a szülés után? Meddig bírják a férfiak behúzni a hasukat, amikor egy fiatal lánnyal beszélgetnek? Egy tízes skálán mennyit segít, ha anyuka odaköltözik hozzátok?”

Sok más mellett ezeket a kérdéseket is körüljárja a színész december 31-én 17 órakor az Erkel Színházban. Az előadás VIP páholyból is élvezhető, az ide helyet váltóknak személyre szabott ajándékcsomaggal kedveskednek a szervezők.

Szilveszter az Erkel Színházban Csányi Sándorral és színházi ajándékötletek

A Csányi Sándor Produkció szuper ajándékötleteket is kínál a nézőknek. Elérhetőek a karácsonyi ajándékjegyek, melyek bármely Hogyan értsük félre a nőket?, Hogyan értsük félre a nőket? 2 és A döntés című előadásra érvényesek. A színházélmény biztosan időtállóbb ajándék, mint a zokni vagy a borotvahab, hiszen a közös program mindig kedves emlék marad.

Emellett különleges ajándéklehetőség a frissen megjelent Hogyan értsük félre a nőket? könyv is. Ráadásul személyessé is tehető, hiszen az első száz megrendelő dedikált példányt kap.

A szilveszteri előadásról, az ajándékjegyekről és a könyvről minden információt megtaláltok a www.csanyisandor.hu weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top