nlc.hu
Szabadidő

Népharag zúdult a túlsúlyos nőre, miután nem engedte, hogy mellé ültessenek egy gyereket

Népharag zúdult a túlsúlyos nőre, miután nem engedte, hogy mellé ültessenek egy gyereket

A nő a Redditen azt írta, nem érzi úgy, hogy hibázott volna.
Népharag zúdult a túlsúlyos nőre, miután nem engedte, hogy mellé ültessenek egy gyereket

„Én voltam a seggfej?!” – tette fel a költői kérdést a Reddit vonatkozó csoportjában egy amerikai nő, aki a közelmúltban egy repülőn került összetűzésbe egy kisgyerekes édesanyával. A nő, aki a nevét nem hozta nyilvánosságra, posztjában azt írta, nagyon várta az utazást és hogy az út végén újra találkozhasson rég nem látott családtagjaival.

Túlsúlyos vagyok, és bár az elmúlt hónapokban aktívan dolgoztam azon, hogy sikerüljön lefogyni, még messze nem tartok ott, ahol szeretnék. Pontosan ezért – és mert már voltak rossz tapasztalataim a repülőn – két egymás melletti jegyet vettem magamnak, hogy egész biztos ne forduljon elő, hogy a légiutas-kísérők bepréselnek valakit mellém.

Hiába volt elővigyázatos, az utazás így is élete egyik legrosszabb élménye lett. A mellette lévő sorban ugyanis egy kisgyerekes édesanya utazott, ölében az egy-másfél éves forma gyermekével. „A kicsi meglehetősen nyugtalan volt, sokat fészkelődött. Az anyuka egy ponton megkérdezett, mellém ültethetné-e a gyereket. Mint kiderült, ő nem vett külön jegyet a gyereknek, mert arra számított, hogy a kicsi jól ellesz az ölében, ezért tőlem próbált segítséget kérni, amire nemet mondtam.”

A nő a posztban kitért arra, hogy miután elutasította a nő kérését, megkereste őt a légiutas-kísérő is – ugyanezzel a kéréssel.

Arról faggatott, nem tudnám-e összehúzni magam a gyerek kedvéért, de neki is nemet mondtam. Végül is fizettem a helyért, meg is mutattam a beszállókártyáimat.

A neve elhallgatását kérő nő a poszt végén kitért rá, hogy az utazás alatt az említett anya folyamatosan passzív-agresszív sértésekkel bombázta és amikor csak tehette, gyilkos pillantásokat lövellt rá. „Őszintén nem tudom, miért én lettem a gonosz ebben a történetben. Csak remélem, hogy mostanra azért megbékélt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top