nlc.hu
Szabadidő

Stohl András a pálinkától bunkóvá válik

Stohl András a pálinkától bunkóvá válik, a felesége szerint részegen nem szerethető

A színész-műsorvezető legnagyobb problémája az alkoholizálással, hogy amikor iszik, nem látja magát kívülről, ezért a mértéket sem nagyon ismeri.

Hajdú Péter Beköltözve című műsorának vendége volt Stohl András, és a hosszú beszélgetésben az alkoholfogyasztási szokások is szóba kerültek. Hajdú megjegyezte, hogy amikor ő iszik, akkor egy bizonyos szint után megáll, és nem megy tovább az ivással. Stohl szerint az ő problémája épp az, hogy nem látja magát ittas állapotban kívülről, így nem tudja meghatározni, hol van az a bizonyos szint – foglalta össze a 24.

Stohl András

Stohl András a Legénylakás című darab próbáján a Centrál Színházban 2019-ben (fotó: MTI/Mohai Balázs)

Nekem a párom azt mondja, hogy »nem vagy szép, megcsúnyulsz«. Vagy nem jól tudom végig vezetni a gondolatot… hogy »akkor nem lehet szeretni téged«. És ő tudja, hogy én mennyire szeretem, hogyha engem szeretnek. Erre mondja, hogy az nem jó, amikor odáig megy el a dolog

Stohl szerint a pálinka ugyan bunkóvá teszi, de vannak bizonyos italok, amikkel szerethetőre tudja inni magát.

A színész-műsorvezető egy ponton a saját apaságáról is vallott, elmondva, hogy a nagyobbik gyerekeinek, Lucának és Rebusnak annak idején nem volt az igazi apja, mivel nagyon kevés időt töltött velük kiskorukban. Helyette egy másik férfi, egy nagyszerű férfi nevelte fel őket. Csodálatosnak tartja, hogy ennek ellenére ma remek a kapcsolata velük, a felnőtt lányaival is együtt szokott karácsonyozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top