12 film, ha egyedül töltöd a szilvesztert

nlc | 2023. December 30.
Jobbnál jobb tippeket mutatunk, mit érdemes nézni, ha kerülnéd a hangos társaságokat, és inkább a kanapén búcsúztatnád az óévet!

Nincs semmi gond azzal, ha te többre értékeled a kanapé kényelmét és a puha pizsamát, és az otthon elkészített falatokat, mint bármelyik szilveszteri bulit. Olyannyira nem baj, hogy rögtön tíz olyan filmet is mondunk, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt, ha egyedül vagy! Direkt úgy válogattunk, hogy legyen benne szórakoztató, szerelmes, drámai és mesés – így biztosan megtalálod azt, ami a hangulatodhoz a legjobban illik.

Barbie

Lemaradtál a Barbie-ról? Vagy annyira tetszett, hogy szeretnéd az ikonikus baba történetét újranézni? Az HBO Maxon már megtalálod. (Fotó: Warner Bros. Discovery Hungary Sajtószoba)

BÚÉK

Egy baráti társaság, hét telefon és a színtiszta igazság, mert előbb vagy utóbb minden titokra fény derül. A 2018-as BUÉK már elérhető az HBO Max műsorán. (Fotó: Port.hu)

Az ördög Pradát visel

Meryl Streep ördögi alakítása örök klasszikus a divatvilág berkeiből. Az ördög Pradát visel a Disney+ kínálatában található. (Fotó: Profimedia)

elemi

Az idei év egyik legnagyobb dobása volt animációs filmek terén az Elemi, ami a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók életét mutatja be. Csak annyit mondunk, hogy Golden Globe-ra is jelölték. Keresd a Disney+ műsorán! (Fotó: IMDb)

Tetris

Te is imádtál tetrisezni? Akkor most megnézheted – némi túlkapással tűzdelve – hogyan lett a világ egyik legjövedelmezőbb játéka belőle, méghozzá Taron Edgertonnal a főszerepben. Keresd az Apple TV platformján. (Fotó: IMDb)

Ghosted

Azt már sokszor láthattuk, milyen az, amikor egy nő szeret bele egy CIA ügynökbe, de a Ghostedben pont, hogy felcserélődnek a szerepek. Ana de Armas és Chris Evans akcióvígjátéka pont az, amire szilveszterkor vágyik az ember. Szintén az Apple TV filmjei között keresd. (Fotó: IMDb)

The Other Zoey

Zoey nem hisz a szerelemben, egészen addig, míg nem találkozik Milesszal, csakhogy van egy bökkenő: a lány Miles unokatestvérének a szerelme. Vagy mégsem? A The Other Zoey a legaranyosabb romantikus limonádé, amire a lelkednek szüksége van, egyenesen a Primeról. (Fotó: IMDb)

About Fate

És ha már a Primenál járunk, akkor az About Fate hasonlóan kedves sztorit vetít elénk két emberről, akik mondhatni jókor, jó helyen találkoznak, méghozzá pont szilveszterkor. (Fotó: Profimedia)

Bridget Jones naplója

Ki tudna jobban azonosulni azzal, hogy egyedül töltjük a szilvesztert, mint a szinglik királynője, Bridget Jones? A Netflixen azonnal streamelheted. (Fotó: Profimedia)

holiday

Jelenet a Holiday című filmből. (Fotó: Profimedia)

The Caine Mutiny Court-Martial

A The Caine Mutiny Court-Martialban egy haditengerészeti tiszt lázadás miatt kerül bíróság elé, miután átvette a parancsnokságot egy hajóskapitánytól, aki szerinte instabil módon viselkedett, és veszélybe sodorta a hajót és a legénységet is. Mindezt Kiefer Sutherland főszereplésével, a SkyShowtime műsorán. (Fotó: Profimedia)

Truman Show

„Jó reggelt… ó, és ha nem találkoznánk, akkor jó napot, jó estét és jó éjszakát is.” A Truman Show olyan klasszikus, ami szilveszterre is pont tökéletes. Ezt is a SkyShowtime filmjei között keresd. (Fotó: Profimedia)

 

Exit mobile version