nlc.hu
Szabadidő

Februári streamingajánló

Mesteri szintre fejleszti a hatásvadászatot Emma Stone – Ezt nézzük februárban a streamingen!

Képbe hozunk a streamingplatformok februári kedvenceivel, hogy tudd, mit érdemes nézni a végtelen hosszúnak tűnő hideg napokon!
The Curse

A sok streamingfelület kínálata között már lassan azt sem tudod, hogy mire érdemes kattintani? Nem vagy ezzel egyedül, tényleg akkora a felhozatal, hogy még annak is nehéz eligazodnia a streaming-útvesztőben, aki meglehetősen tapasztalt ezen a téren. Hogy megkönnyítsük a dolgodat, összeszedtük, mik azok a tartalmak, amik februárban válnak elérhetővé, és amiket érdemes lesz nézni.

Players – Netflix

Valentin-napra ígéri a Netflix a Players című romantikus vígjátékot. A baráti társaság tagjai, Mack (Gina Rodriguez) vezetésével az élen nagyon ügyesen lavíroznak a randizás világában, számukra olyan ez, mint egy csapatsport. Mack brillírozik ebben, és sportújságíróként is ismeri a játékszabályokat, de ha szerelemről van szó, akkor könnyen kapufára lőhet, hiszen ebben a sportágban nincsenek szabályok.

Tokyo Vice 2. évad – HBO Max

A japán alvilágban játszódó Tokyo Vice első évada hatalmasat szólt, így nem is volt kérdés, hogy Ansel Elgort újságíró karaktere, Jake Adelstein ismét visszatér, hogy minél több piszkos ügyre fényt derítsen a jakuzák világából. Adelstein elszántságára ezúttal sem lehet panasz, bár való igaz, hogy külföldiként, aki ráadásul szaftos sztorikat igyekszik napvilágra hozni, nincs egyszerű dolga. Ráadásul egy dolog, hogy saját magát veszélybe sodorja, viszont ez azt is jelenti, hogy senki nincs biztonságban, aki kapcsolatban áll vele. Miért érdemes elkezdened, ha eddig nem tetted? Mert a sorozat Jake Adelstein bűnügyi újságíró önéletrajzi regényét dolgozza fel, rengeteg izgalmas részlettel, ami valóban megtörtént. Február 8-tól streamelheted az első részt.

Mr. & Mrs. Smith 1. évad – Prime

Mr. & Mrs. Smith története ismét megelevenedik, csakhogy ezúttal nem Angelina Jolie és Brad Pitt, hanem Maya Erskine és Donald Glover alakításában. A sztori is kicsit más, mint amit megszokhattunk: a páros állást kap egy kémügynökségnél, ahol mindent, amire vágynak, tálcán kínálnak nekik. Pénzt, utazást, egy olyan életszínvonalat, amiről mások csak álmodnak. A dolog szépséghibája azonban, hogy új identitást kell felvenniük egy megrendezett házasságban, mint John és Jane Smith. A helyzetet pedig tovább bonyolítja, hogy a fedőtörténet sokszor már összefolyik a valósággal. Tettetett házasság, kémkedés, érzelmek… Vajon hol ér véget a játék és hol kezdődik az igazság? A február 2-án debütáló sorozatból kiderül.

The Curse – SkyShowtime

Emma Stone nevét az elmúlt napokban inkább a Szegény párákban nyújtott alakítása miatt emlegettük – a színésznőt a legjobb női főszereplő kategóriában is jelölték –, mégsem szabad elfeledkezni arról, hogy bizony érkezik a The Curse második fele. A sorozat első néhány része már januárban debütált a SkyShowtime platformján, a folytatás február 16-tól válik elérhetővé. Ha lemaradtál volna, a történet két főszereplője Whitney és Asher Siegel (Emma Stone és Nathan Fielder), egy fiatal házaspár, akik jómódban élnek, mégis realitytévés karrierre vágynak. Le is forgatnak egy pilot epizódot, ami minden, csak nem valóságos. Például úgy akarnak drámaibbá tenni egy helyzetet, hogy vizet csepegtetnek valaki szemébe, mintha a meghatottság könnyei lennének – és ezzel mindent elmondtunk az ellenszenves személyiségükről. A kétes erkölcsök ingoványos talaja mellett kapcsolatuk problémái is kiütköznek a felszínen, amitől csak még érdekesebbé válik az egész megítélésük. Ebben a házaspárban nincs semmi szerethető, sőt, kifejezetten ellenszenvesek és arcpirítóan kellemetlenek, mégis odaültetnek a képernyő elé.

Marvelek – Disney+

A Disney+ kínálatából februárban elsősorban a Marvelekre érdemes lecsapni, főleg, ha kedveled az MCU világában játszódó történeteket. Carol Danvers (Brie Larson), azaz Marvel Kapitány ezúttal nem egyedül próbálkozik megmenteni a bolygót, hanem Kamala Khan, vagyis Ms. Marvel (Iman Vellani), valamint unokahúga, Monica Rambeau (Teyonah Parris) segítségével. A csapatmunka tudjuk, hogy nem a szuperhősök erőssége – hiszen mindenki azt gondolja magáról, hogy ő a legjobb –, ugyanakkor itt most nincs apelláta, hiszen az univerzum épsége forog kockán. Február 7-től keresd a dinamikus triót a streamingoldal műsorkínálatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top