nlc.hu
Sztárok

Vujity Tvrtko filmezési felszerelése

Vujity Tvrtko ezek nélkül ki sem mozdul otthonról

A riporter elárulta, miben változott óriásit az elmúlt évtizedekben.

Hatalmasat fejlődött a filmezési technika, amióta Vujity Tvrtko három évtizeddel ezelőtt beleszeretett riporteri munkába. Az ATV műsorvezetője a Facebookra költöztetett Túl minden határon című műsorsorozatával kapcsolatban is maximalista, a Blikknek elárulta, milyen kütyüket használ a forgatásokhoz.

Vujity Tvrtko

Fejlődött a technika, így Vujity Tvrtko is – Forrás: ATV / Egyenes beszéd – videó

Alapvető a telefonom, egy Iphone 12 Pro Maxot használok, amelyet már kifejezetten arra is fejlesztettek, hogy filmezni lehessen vele. (…) Nálam alapszabály, hogy a filmjeim készítéséhez szükséges technika elférjen egy hátizsákban” – jelentette ki a nemrég nagy titokban hazalátogató Tvrtko, aki a következő felszerelést viszi magával mindig a forgatásokra: képstabilizátor, két mikrofon, lámpa, töltők, külső akkumulátorok és tisztítóeszközök. 

A riporter arra is odafigyel, hogy minden legalább háromszor legyen lementve, abban a pillanatban, amikor elkészül, így egyetlen felvett anyag sem veszhet el.

Olvass még Vujity Tvrtkóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top