nlc.hu
Sztárok

Film készül Vujity Tvrtko életéről

Film készül Vujity Tvrtko életéről, egy külföldi stáb örökíti meg a tévés mindennapjait

Vujity Tvrtko múltjáról, jelenéről és jövőjéről forgatnak.

Vujity Tvrtko és családja tavaly ősszel költöztek el Magyarországról, ezúttal Hawaiira vezetett az útjuk. „Szeptember 11-én hajnalban repültünk el és jöttünk ide a családommal.(…) Az, hogy itt kötünk ki, nagyjából tudni lehetett, de az év elején még Dél-Afrika vagy Ausztrália is benne volt a pakliban. Ami itt van, ahol én vagyok, és amit én teszek, az nem drága pénzért megvásárolt luxusút, hanem nagy munkával kiharcolt lehetőség, és én ezzel a lehetőséggel szeretnék is élni” – nyilatkozta akkor a tévés, aki állítása szerint öt évet fiatalodott, mióta a földi paradicsomban él.

Most egy másik hír kapcsán szólalt meg: egy külföldi stábnak annyira megtetszett az életútja, hogy filmet forgatnak róla, ahol többek között korábbi munkáit, eddigi állomásait és a jelenlegi életét is megmutatják. „Tavaly kezdtem el fejleszteni ezt a projektet, amely arról szól, hogyan befolyásolják az emberek álmai az életüket. Tvrtko lesz a dokumentumfilm központja, és több más platformon is megjelenik majd a története” – árulta el a Blikknek a rendező.

Tvrtko is megszólalt a lapnak. „És izgalmas a földi paradicsomból szembesíteni az embereket a földi pokollal. Megtisztelő, hogy ez ilyen intenzív érdeklődést vált ki. Az amerikai filmesekkel a közös munka régebben kezdődött, az első forgatásokra idén januárban került sor itt, Hawaiin. Kihívás számomra mindez, amit egy hatalmas kalandként fogok fel, de nagy alázattal állok hozzá. Az első mondatom mindig és minden platformon az: Magyarországról jöttem, az a hazám, a horvát és a magyar is a népem, és erre nagyon büszke vagyok” – mondja a tévés.

vujity tvrtko

Vujity Tvrtko (Fotó: Instagram)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top