nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter harmadik csatornája

Mégsem indul el ősszel Hajdú Péter harmadik csatornája

Januárban még büszkén jelentette be a harmadik csatorna indulását Hajdú Péter.

Hajdú Péter egy januári interjúban árulta el, hogy a Life TV és az Ozone TV után újabb csatornát indít a tévétársaság, amelynek tavaly nyár óta ő a vezérigazgatója. Februárban kiszivárgott, hogy az új csatornának Premier TV lesz a neve, mely egy levédés alapján ‘nevelés; szakmai képzés; szórakoztatás; sport- és kulturális tevékenységek’ tematikákat kapott volna. Most kiderült, hogy mégsem indul ősszel a csatorna, ám ez nem azt jelenti, hogy teljesen lemondtak róla – írja a Media1

Amikor tavaly új csatorna indítását terveztük úgy kalkuláltunk, hogy portfólióbővítéssel érhetjük el a magunk számára kitűzött célt. A tervezettnél azonban kedvezőbben alakultak az eredmények: az első negyedév alapján azt látjuk, hogy mindkét jelenlegi csatornánkban, a Life TV-ben és Ozone TV-ben is megvan az a növekedési potenciál, ami ehhez szükséges. A Media Vivantis megújítását a Life TV-vel kezdtük. Erre a csatornára a tavaly szép eredményekkel debütáltak – Bréking!, Összezárva Hajdú Péterrel – mellé folyamatosan érkeznek az új programok – Van életünk, Ébredj velünk – és csatlakoznak hozzánk kiváló televíziós személyiségek, hogy csak az elmúlt hét igazolásait említsük, például Bereczki Zoltán és Kovács Lázár. Az OzoneTV-vel kapcsolatban is konkrét terveink vannak, új műsorunk, az Észak-Dél már ennek részeként került műsorra. Ezzel együtt nincs elvetve az elképzelés, hogy harmadik csatornát indítsunk. Folynak az előkészületek, de elképzelhető, hogy az indulás nem ebben az évben fog megtörténni” – válaszolta a Media Vivantis a lap megkeresésére.

hajdú péter

Hajdú Péter (Fotó: Smagpictures)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top