nlc.hu
Sztárok

Curtis drogfüggősége

Curtis: „Krisztinek és a kisfiamnak köszönhetem, hogy megmenekültem”

Curtis élete mélypontján volt, elmesélte, mi hozta el a változást.

Cutis Osváth Zsolt blogger vendége volt a napokban, ott mesélt először arról, hogy nemcsak a kokain rabja volt, hanem bizony a crackre is keményen ráfüggött, ami nagyobb probléma volt.

„21 éves koromig még csak nem is ittam… fociztam. A Belehalok című számunk sikere után kezdtem el cuccozni. Belekerültem olyan körökbe, akkor találkoztam először a kokainnal… A crack jóval később jött, olyan 27-28 éves lehettem. Paranoiás lettem tőle. Olyan érzetem volt, mintha lennének a lakásban, pedig egyedül voltam. Azt képzeltem, hogy jönnek… jönnek valakik, a rendőrök. Leselkedtem az ablakban a redőnyön át órákon át. Nagyon rossz érzés volt” – mondta Curtis, aki akkor döntötte el, hogy segítséget kér, amikor felesége, Kriszti elköltözött.

„Krisztinek és a kisfiamnak köszönhetem, hogy megmenekültem. Az biztos, hogy ha én azt az életvitelt folytatom, akkor szerintem nem élnék már” – mondta a rapper

Legfrissebb sztárhíreink: 

Curtis vallomása a drogokról

(Fotó: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top