nlc.hu
Sztárok

Curtis a kisfiáról

Curtis: „Ha nem áll elő ez a helyzet, soha nem tölthettem volna annyi időt a kisfiammal, mint így”

A járványhelyzet miatti korlátozások következtében többek között Curtis sem koncertezhet, ám a igyekszik magát másképp elfoglalni.

Felemás érzésekkel tekint a mögötte álló egy évre Curtis, aki alig várja, hogy a járvány elvonuljon, a korlátozások megszűnjenek és ismét színpadra állhasson. „Nagy érvágás ez minden művésznek, zenésznek, hogy nem állhatunk színpadra. Sokszor mondják, hogy milyen sok erőt adunk a közönségnek: ez fordítva is igaz, minket is tölt, ha koncertezhetünk. Nagyon nehéz, szomorú időszak ez, de igyekszem alkalmazkodni” – mondta Curtis, aki úgy érzi sokat kapott ettől a korlátozásokkal teli időszaktól is.

„Ha nem áll elő ez a helyzet, soha nem tölthettem volna annyi időt a másfél éves kisfiammal, mint amennyi így megadatott. Sok időt tölthetek a kedvesemmel, aki Győrben van, így nem keveset vezetek, de ilyenkor is zenét hallgatok, ötletelek. Zeneileg egy igazán termékeny időszak áll mögöttem, szinte egyfolytában új szövegeken, dalokon dolgozom”

– mondta Curtis, aki úgy tűnik úszik a boldogságban. Szárnyalása a munkában teljesedik ki, számtalan új zenei együttműködést álmodott meg a 2021-es évre. „Majkával 4 dalt is elkészítettünk, ezek egyelőre a »mélyhűtőben« vannak, de hamarosan elővesszük őket. A Sztárban sztárnak köszönhetően két remek barátra tettem szert, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Szabó Ádámmal februárban jön ki a közös dalunk, de nemcsak vele, hanem Horváth Boldival kiegészülve, hárman együtt is készülünk közös dallal. Szeretem a zenei együttműködéseket, mindig új színt hoznak, inspirálnak. Bár sok mindenkivel dolgoztam már együtt, Caramelhez még nem volt szerencsém. Vele szívesen készítenék közös dalt, ahogy örömmel kipróbálnám magam egy zenei műsorban zsűriként is” – árulta el jövőbeli terveit Curtis a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának.

curtis sláger fm

Curtis (Fotó: Sláger fm)

Sztárok a Sláger fm-en:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top