nlc.hu
Sztárok

Curtis eseménydús éve

Mozgalmas évet zár Curtis, és sokan drukkolnak neki az újrakezdéshez

Sokszor hallottuk Curtis nevét 2020-ban, és ezek fényében kérdés, mi vár rá ezután.

Majkával szakítottak, majd újra egymásra talált a két zenész. Curtis volt elvonón, majd ismét színpadra állt, újabb kisebb-nagyobb botlások következtek, és ő maga is azt hitte, hogy 2019 után egy nyugodt év vár rá. Curtis 2020-ban is mozgalmas évet zár. Most mutatjuk, miről írta vele kapcsolatban.

Curtis és Krisztike

Curtis 2020 augusztusában jelentette be, hogy különválik feleségétől, Krisztitől. 

„Igen, Krisztivel úgy döntöttünk, hogy különválunk. Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást. Nem kívánhatnék jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája. Még tanuljuk ezt a helyzetet, igyekszünk mindent úgy tervezni és szervezni, hogy a gyerek a legkevésbé sérüljön” – írta a közösségi oldalán Curtis, aki valóban jóban maradt gyereke édesanyjával.

Curtis és az új szerelem

Sokáig csak találgatni lehetett, hivatalosan csak 2020 november végén erősítette meg a rapper a hírt, hogy együtt vannak Barnai Judit kosárlabdázóval.

Amikor kiderült, hogy Curtis ismét randizgat, a rapper felesége elmondta, ő erről nem tudott, hiszen amikor rákérdezett a férjénél, a zenész tagadta, hogy lenne valakije.

Curtis 2020-as botrányai

Fotó: Curtis/Instagram

Curtis és a TV2

Curtis idei legnagyobb botránya talán az volt, amikor nem jelent meg a Sztárban sztár próbáin, és az élő show-ban sem vett részt. Lapinformációk szerint a rappert ezért a TV2 6 millió forintra büntette.

„Az utóbbi napokban nagy visszhangot váltott ki Curtis kizárása a versenyből. Azzal, hogy nem jelent meg az elődöntőben, cserbenhagyta a rajongóit, a Sztárban sztár nézőit és stábját. (…) A csatorna azonban lehetőséget biztosít számára, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót. Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. Természetesen ezért díjazásban nem részesül” – írta korábban közleményében a TV2, aki a szükséges jogi lépéseket is megtetette az ügyben. Curtis a Sztárban sztár fináléján megjelent, ahol megismételte a közösségi oldalán posztolt bejegyzést: a néhány éve elhunyt édesapját gyászolva nem tudott volna fellépni és szórakoztatni november elsején. Mindezt a nézők közül is sokan sajnálták, mivel a rapper a műsorban nagyon kiemelkedően teljesített és komoly esélye volt akár megnyerni a versenyt. Hogy ezek után a TV2 adna-e munkát neki, vagy más tervei vannak a zenésznek, egyelőre nagy kérdés. Egyesek arra tippelnek, hogy akár törlesztésként, de visszatér a TV2-re Curtis. kíváncsian várjuk, mennyire jönnek be a találgatások. 

Curtis a Sztárban sztár finálén (Fotó: Sajtószoba)

Curtis a Sztárban sztár-finálén (Fotó: Sajtószoba)

Olvass a Sztárban sztár volt versenyzőiről az nlc-n!

(Nyitókép: Curtis/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top