nlc.hu
Sztárok

Meztelen fotókkal bombázzák Szabó Ádámot

Meztelen fotókkal, szexi ajánlatokkal bombázzák Szabó Ádámot

Magánéletére eddig főleg a hosszú kapcsolatok voltak jellemzőek, ám most mégis szívesen éli a szinglik életét.
szabó ádám

Mióta a TV2 Sztárban sztár című műsorában megmutatta meztelen felsőtestét is, Szabó Ádámot csak úgy ostromolják a nők. Legalábbis ezt mesélte a Vasárnapi Blikknek és még azt is hozzátette, egyáltalán nem bánja, hogy rajongói meztelen fotókkal és csábító, erotikus üzenetekkel bombázzák.

„Rengeteg üzenetet kapok nőktől, de még férfiak is szoktak írogatni” – meséli Ádám, aki elmondása szerint utóbbiaknak udvariasan visszaír, hogy a hölgyekhez vonzódik. „Jólesik, hogy a műsornak köszönhetően most tényleg nők serege ostromol, ami igazán hízelgő. Kapok nagyon konkrét ajánlatokat és vannak, akik meztelen képekkel bombáznak, de nem zavar.”

Szabó Ádám egyébként alig két hónapja újra szingli: nem sokkal a Sztárban sztár kezdete előtt szakított korábbi barátnőjével, Tóth Andival, így talán nem csoda, ha most nem keres komoly kapcsolatot. „Sokszor voltam párkapcsolatban, sokáig eléggé kapcsolatfüggő voltam” – vallja be az énekes, aki most van először igazán egyedül. „Erre van szükségem, most ismerkedem önmagammal.”

Szabó Ádám egyébként abban is biztos, hogy a nagy érdeklődés nem kis részt köszönhető annak, hogy felnőtt. „Mikor először képernyőre kerültem, 18 éves gyerek voltam, a harmonikás kisfiú. Ennek a műsornak köszönhetően meg tudom mutatni olyan oldalaimat is, amelyeket eddig nem ismertek” – vallotta be.

Olvass még többet Szabó Ádámról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top