nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádám és a táncoslányok

Sztárban sztár: elterelték Szabó Ádám figyelmét a táncoslányok

Szabó Ádám bevallotta, hogy nem nagyon tudott figyelni a táncpróbákon.

Szabó Ádám a tegnapi Sztárban sztár első körében nem kapott túl jó pontokat, azonban Robin Thicke-ként már óriási sikert aratott. A színpadon rajta kívül nagyon sok táncoslány is volt, akik igen szexi ruhában jelentek meg, ahogy azt az eredeti énekes koncertjein és klipjeiben megszokhattuk. Ádám a kisfilmjében bevallotta, nagyon zavarban volt a próbákon, hiszen még sosem vette körül ennyi csinos nő egyszerre.

A produkció jól sikerült, utána pedig a háttérműsor házigazdája, Kadlecsek Krisztián is megjegyezte, hogy szívesen lettek volna a helyében a színpadon. „Ez egy nagyon hálás feladat volt. Nem volt könnyű az éneklés, de nem is volt nehéz egy ilyen tánckarral. Dicsérendő, amit a hölgyek csináltak. Ha nézik a műsort, ezt a felvételt, akkor nagyon szívesen eltöltenék velük egy délutánt, egy vacsora keretein belül” – mondta a TV2 kamerái előtt a TOP4-be került énekes

Olvass még a Sztárban sztár szereplőiről:

szabó ádám

Szabó Ádám (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top