nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi új klipje

Tóth Andi új klipje nagyon szexi lett: ,,Külföldön a kevés ruha is elfogadott”

Tóth Andi kevés ruhában szerepel a klipben, de nem ez a lényeg!

Tóth Andit hétről hétre fantasztikus formában láthatjuk a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő sok kritikát kapott a műsor elején, azonban ezek enyhültek, sőt, egy-egy produkció után több százan dicsérik a közösségi oldalán. Andi pár hónappal ezelőtt írt egy nyári, randizós slágert, ám a klipet a műsor miatt csak két héttel ezelőtt sikerült leforgatnia. Bár most hideg van, az biztos, hogy ezzel a videóval kicsit visszaidézhetjük a nyarat.

,,Nyáron forgattuk, és az volt a koncepció, hogy nyáron is jön ki, de a Sztárban sztár miatt nem tudtuk leforgatni időben. Ez nem gond, legalább kicsit visszahozom a nyarat a hallgatók szívébe. A Városligetben készült, egy egyszerű klipet szerettem volna, mindenféle cicoma nélkül, szerintem ez sikerült is” – árulta el Tóth Andi az nlc.hu-nak, és beszélt a dal hátteréről is.

Ez az első dalom, aminek kicsit egyszerűbb a mondanivalója A szerelemről szól, bár én ritkán szoktam erről énekelni. Szerintem igazi ismerkedős, randizós nóta, remélem, hogy sokat hallgatják majd.

Az énekesnő kevés ruhát hord a klipben, erre természetesen rá is kérdeztek a követői. ,,Megkérdezték, hogy mi ez a garbó-bikinialsó kombó. Nos, mindig megtalálnak, hogy nagy hangsúly van a mellemen néhány fotómon, most viszont ezt nem mondatják. Mivel egyszerű a klip, inkább a ruhával szerettem volna feldobni. Nézegettük a külföldi videókat, és megakadt a szemem Miley Cyrus Malibu című klipjén, ami hasonló stílusú. Külföldön a kevés ruha elfogadott, itthon sokszor megköveznek érte, de mégis azt gondolom, hogy ezúttal nem mutattam sokat magamból” – mondta Andi, akit a forgatáson többen megnéztek, de elmondása szerint nem voltak olyan sokan a parkban, így nem volt túl feltűnő.

Miután tegnap Miss Mood búcsúzott a versenytől, Andi bekerült a TOP5-be, és már most elmondhatja magáról, hogy idén ő az ország legsokoldalúbb női versenyzője. ,,Bár a győzelmemre nem látok sok esélyt, nagyon örülök, hogy egyedüli nőként még mindig tartom a frontot, hiszen azt hittem, sokkal előbb kiesek. Győzelemként élem meg, jól esik, hogy elismerik a munkámat, nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, örül a szívem.”  

Tóth Andi a Sztárban sztár mellett a jövőjét építgeti, rengeteg terve van. Készülnek a dalok, illetve karácsony előtt meglepetéssel kedveskedik majd a rajongóknak, bár egyelőre titokban tartja, hogy pontosan mi is lesz ez.

tóth andi

Tóth Andi az új klipje helyszínén (Fotó: magánarchívum)

Olvass még a Sztárban sztár versenyzőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top