nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár: Horváth Boldi újra kiesett

Sztárban sztár: Horváth Boldi újra kiesett, Curtis nyerte meg a 9. adást

Összeállt a Sztárban sztár elődöntős mezőnye. Tóth Andi egyedüli női versenyzőként már elkönyvelheti "2020 legsokoldalúbb női előadója" címet.

A Sztárban sztár 9. élő adásában a tét az elődöntőbe jutás volt. Az 5 még versenyben lévő énekes 2-2 egyéni produkciót adott elő.

Horváth Boldi

Horváth Boldi másodszor esett ki a Sztárban sztár-ból, Fotó: TV2

Az összesített versenypontok alapján Curtis nyerte a Sztárban sztár mai show-ját, ezzel második győzelmét zsebelhette be. A rapper először Zorán, majd Mary Zsuzsi bőrébe bújt. Mindkét előadását maximális, azaz 40-40 pontra értékelte a zsűri, így az ő helye elsőként lett bebiztosítva a Sztárban sztár elődöntős mezőnyében.

A Top4-be Tóth Andi, Szabó Ádám és Vastag Csaba is bekerült, és mivel Horváth Boldi kapta a legkevesebb szavazatot, az ő számára ismét véget ért a Sztárban sztár. A Kelemen Kabátban zenekar frontembere ugyanis Pély Barna koronavírus-fertőzése miatt visszajöhetett a 4. adásban, és remek teljesítménye miatt azóta folyamatosan versenyben volt.

Horváth Boldi a Sztárban sztár 9. adásában először Szűcs Judith:

majd Eric Clapton bőrébe bújt:

A Sztárban sztár jövő heti adására ismét 2-2 szólóprodukcióval készül a még versenyben lévő 4 énekes, akiknek az egyik feladatot a sorsológép, a másikat pedig a zsűri adta, 3 lehetőség közül választva.

Tóth Andinak – aki egyedüli női versenyzőként már kiérdemelte a “2020 legsokoldalúbb női előadója” címet – Beyoncé-t dobott a gép, Bereczki Zoli pedig Amy Winehouse-t választotta neki. Szabó Ádámnak Szandit sorsolta a gép, Kökény Attila pedig saját magát megformálva látná szívesen az énekest, így Szabó Ádám Kökény Attila egyik dalát fogja énekelni. Curtis Sub Bass Monstert kapta, a zsűriben ülő Köllő Babett pedig a 100 Folk Celsius frontemberét, Orbán Józsit választotta neki. Vastag Csaba a Gipsy Kings vezető énekesét, Nicolás Reyes-t, majd Papp Szabi választása nyomán Chad Kroegert fogja alakítani a színpadon.

Két hét múlva véget ér a Sztárban sztár, jön a döntő!

Olvass még a Sztárban sztár-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top