nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi szexizik

Tóth Andi már nem akar szexizni a képernyőn: „Félek, hogy megköveznek a nők”

Tóth Andit általában a szexi képei miatt éri támadás, ezért fél már ilyen karaktereket alakítani.

Tóth Andi bombaként robbant be a Sztárban sztár színpadára. Eleinte nem végzett előkelő helyeken, de miután Tóth Gabit alakította a műsorban, valahogy megtört a jég, és a nézők is elkezdték egyre jobban kedvelni. Olyannyira, hogy már TOP4-be jutott, ráadásul most már biztos, hogy ő lett a legjobb női hang a versenyben. Az énekesnőt sok támadás érte a szexi fotói miatt, ezért már kicsit kellemetlennek érzi, amikor egy csajos, női karaktert kell megformálni.

„Félek, hogy megköveznek a nők – kezdte Tóth Andi. – Nem szeretik, hogy ha én csajos vagyok. Egyébként hülyeség emiatt félni, nyilván mindig rájövök, hogy hadd ne féljek már attól, hogy nem tudom, melyik csúnya nő otthon (már bocs) mit gondol arról, hogy én szexizek a tévében. Hát bocs, ez egy ilyen szakma, nyilván, ha fodrász lennék, nem ezt tenném” – árulta el a Sztárban sztár online riporterének az énekesnő, aki az előző adásban rosszul lett a színpadon

A Sztárban sztár szereplői:

tóth andi

Tóth Andi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top