nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltánnal erősít a Life TV

Bereczki Zoltánnal erősít a Life TV – az Ébredj velünk! műsorvezetője lesz a színész

Bereczki Zoltán teljesen új szerepben próbálja ki magát.

Bereczki Zoltánt nagyon sok szerepben láthattuk már: volt már zsűritag, versenyző különböző show-műsorokban, televíziós-és színpadi színész, most pedig egy teljesen új terepen próbálhatja ki magát: Hajdú Péter ugyanis bejelentette, hogy Bereczkivel erősít a Life TV, az Ébredj velünk! című reggeli műsor új műsorvezetője lesz.

„Örömmel jelentem, hogy a Life TV új igazolása: Bereczki Zoltán. Zoli az élő, reggeli műsorunk, az Ébredj Velünk! új műsorvezetője lesz” – írta büszkén a közösségi oldalán a csatorna vezérigazgatója. 

Természetesen maga Bereczki Zoltán is posztolt róla:

„Új feladatra hívtak, én meg belefogtam! Fene tudja, mi lesz, de izgalmas! Áprilistól reggeli műsort vezetek (? – vagy legalábbis ott ülök az egyik székben) a Life TV-n! Ébredj most már velem is…! Ez a két csodás nő, Ábel Anita és Holdampf Linda lesz a »foteltársam«! (Sőt, még az is lehet, hogy Csonka Bandi is???) Drukkoljatoooooook… meg majd nézzétek!” – írta az Instagramon Bereczki Zoltán.

A Borsnak is nyilatkozott. „Ebben a pillanatban szerencsére még nem kérdés a pénz az életemben, megvagyunk a tartalékokból. Két-három hónap múlva már elérte volna az ingerküszöbömet a kérdés, hiszen én is pénzből élek és fogy. Nekem is fontos, hogy legyen bevétel, de egy munka kapcsán soha, nem ez dönt nálam! Sokkal inkább, hogy muszáj valami izgalmat találnom a dologban, amit elvállalok” – árulta el a színész, aki nemsokára újra apai örömök elé néz.

bereczki zoltán

Bereczki Zoltán (Fotó: TV2)

A Life TV igazolásai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top