nlc.hu
Sztárok

Kirúgták Berki Krisztiánt

Kirúgták a Life TV-től Berki Krisztiánt – frissítve

A Blikk úgy tudja, elbocsátották a csatornától Berki Krisztiánt.

Úgy tűnik, Berki Krisztián büntetőfékezéses ügye megpecsételhette a sorsát, hiszen – a Blikk úgy tudja – kirúgták a Life TV-től az egykori focistát. A Van életünk! eddig felvett részei még adásba kerülnek, ám mától nem forgat új jeleneteket a produkcióban. Hogy a büntetőfékezéses ügy miatt döntött-e így a Life TV vezetősége, vagy valami más miatt jutottak erre az elhatározásra, arról eddig nem nyilatkoztak.

A Bréking első évadában folyamatosan szerepelt Berki Krisztián, eredetileg ez volt a feladata a csatornánál, ám a második évad plakátjára már nem került rá, így tudható volt, hogy ebben a műsorban már nem számítanak rá. A lap úgy tudja, az elbocsátása már ott volt a levegőben, egy ideje beszélnek róla, így nem érhette váratlanul Berkit. 

Közben megérkezett a Life TV hivatalos közleménye: 

„Jelenleg futó kampányunkban a LifeTV azon arcai szerepelnek, akiket a tavaszi időszakban a kiemelt programjaink műsorvezetőjeként láthatnak a nézők. Berki Krisztián jelenleg nem vezet műsort, hanem többed magával, a Van életünk című realitynk egyik szereplője. Terveink szerint ezt a műsort még hosszú hetekig élvezhetik a nézők, de természetesen nem lehet kizárni, hogy később újabb szereplők tűnnek fel a műsorban, a jelenlegi történetek közül pedig esetleg egyik-másik lezárul.”

berki krisztián

Berki Krisztiánt kirúgták (Fotó: Instagram)

Botrányok a sztárvilágban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top