nlc.hu
TV-sztárok

Vujity Tvrtko megfiatalodott Hawaiin

Vujity Tvrtko 5 évet fiatalodott, mióta Hawaiin él

Pedig a műsorvezető a szigeten nem nyaral, hanem dolgozik.

„Előadásokat tartok, amiken arról beszélek, hogyan tudja az újságírás szebbé, jobbá és tartalmasabbá tenni a társadalmat – idézi a Blikk Vujity Tvrtkót, aki családjával két hónapja költözött a Hawaii-szigetekre. – Emellett nagyon komoly nemzetközi projektben veszek részt, amiről most még egy titoktartási szerződés miatt nem árulhatok el részleteket” – tette hozzá.

Tvrtko a Blikknek elárulta, két hónapja nem volt rajta cipő (csak papucs, vagy szandál) és érzése szerint legalább 5 évet fiatalodott. „Ez a szigetcsoport a turizmusból él, amely 97 százalékkal esett vissza. Az itt élők próbálnak túlélni, de még így is olyan összhangban vannak a természettel, amire ritkán látni példát” – mondja a műsorvezető, aki természetesen máris összebarátkozott a helyi magyar közösséggel.

A riporter egyébként a tervei szerint Hawaiin sem hazudtolja meg magát: már készíti következő filmjét, amiben azt mutatja meg, milyen a valódi élet a földi paradicsomban.

Olvass még többet Vujity Tvrtkóról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top