nlc.hu
Sztárok

Elhagyta az országot Vujity Tvrtko

Elhagyta az országot Vujity Tvrtko és családja

Az ATV nézőinek nyilván feltűnt már, hogy nem Tvrtko köszönti a nézőket a Startban. Most közösségi oldalán is elbúcsúzott a műsorvezető.

Péntek reggel szomorú üzenet fogadta a követőket Vujity Tvrtko Facebook oldalán. Azt írta, eljött a búcsú ideje. „Ami számomra most következik, az egy sok munkával kiharcolt nagyszerű lehetőség, amellyel élni szeretnék, s amellyel büszkévé szeretném tenni szeretett népemet/népeimet, és gyönyörű hazámat; emellett pedig meg szeretnék adni minden olyat a fiaimnak, amit egy édesapa a gyermekeinek megadhat” – írta.

Drága Barátaim!Eljött a búcsú ideje. Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg szeretetet, amit Tőletek kaptam….

Közzétette: Vujity Tvrtko – 2020. szeptember 17., csütörtök

A Blikk azt írja, Tvrtko valószínűleg az Egyesült Államokba költözött a családjával, bár ezt konkrétan sem a barátok, sem a kollégák em erősítették meg a lapnak. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója árulkodó utalást tett. Azt mondta: a Start nézőitől elköszönt ugyan a műsorvezető, de az ATV-től nem, főleg az amerikai elnökválasztással kapcsolatos programjaikban továbbra is számítanak rá. A Startban pedig ezen a héten Gajdos Tamás vette át Tvrtko helyét.

Vujity Tvrtko többször élt már az Egyesült Államokban. Annak idején a Miaimi Egyetem kommunikáció szakán tanult, majd élt Washingtonban is.

Emlékezetes Tvrtko-sztorik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top