TV-sztárok

Élő adásban békült ki Vujity Tvrtko és Ambrus Attila

Kibékült egymással Ambrus Attila és Vujity Tvrtko az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Ambrus Attila és Vujity Tvrtko balhéja még tavaly ősszel robbant ki, amikor egy a Viszkisről szóló film kapcsán készült interjú személyeskedésbe fulladt. Ezután több felvonása is volt az ellenségeskedésnek, például, amikor Ambrus Attila durva feliratú pólóval üzent Vujity Tvrtkónak.

Most azonban élő adásban ásták el a csatabárdot. „Nem szeretem a tüskéket vagy a kibeszéletlen sérelmeket vagy a haragot, bennem egyáltalán nincs is ilyen. Tegnap, amikor megkerestem, ő azonnal igent mondott, és ezt köszönöm szépen. Szeretek a vendégem szemébe nézni, és ha kell, akkor szembe nézni saját magammal is. Ha a korábbi beszélgetésünk félrecsúszott, akkor azt sajnálom” – ezekkel a szavakkal nyitotta meg az Egyenes beszéd című műsorban az Ambrus Attilával folytatott beszélgetést Vujity Tvrtko, majd hozzátette: minden feltett kérdésének pusztán „újságírói érdeklődés” az alapja, az oldottabb hangulat érdekében pedig már a műsor elején felajánlotta a tegeződést is.

A teljes beszélgetést az ATV honlapján tudod megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top