nlc.hu
TV-sztárok

Vujity Tvrtko lesz az ATV amerikai tudósítója

Vujity Tvrtko lesz az ATV amerikai tudósítója

Nívós pozícióban folytatja televíziós pályafutását Vujity Tvrtko.

A népszerű riporter és műsorvezető lesz az ATV Csoport amerikai tudósítója. Vujity Tvrtko két éve költözött családjával az Egyesült Államokba, először Hawaii szigetén éltek, idén nyáron pedig áttelepültek Floridába. Szívének kedves az a térség, hiszen a Miami Egyetemen tanult újságírást, és hosszabb ideig ott is élt. A televíziós szakember izgalmas időszak elé néz, tudósítani fogja az ATV Csoportot a közelgő amerikai félidős választásokról, valamint folyamatosan beszámol a gazdasági és energetikai krízishelyzetnek a mindennapokra gyakorolt hatásairól.

Vujity Tvrtko

Fotó: ATV

„Forrongó világunkban az információ hatalom és erő, és mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobban kiszolgáljam a magyar nézőket az amerikai földrészről – kezdte Tvtrko, hozzátéve, az ATV a hírek frontvonalából tudósít, és ő maga is megjárta a frontvonalakat a közeli és a távolabbi múltban is. A műsorvezető kiemelte, számára az újságírás nem egy szakma, hanem a hivatása, ezért mindent megtesz azért, hogy riportjaiban, interjúiban és tudósításaiban a megszerzett tudása legjavát adja. – Hűséges típus vagyok, mostantól egy másik földrészről, de ugyanúgy az ATV Csoport felületein találkozhatom a nézőkkel. Szép kihívás ez, izgalommal várom az új feladatomat” – üzente követőinek Vujity Tvrtko.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top