nlc.hu
TV-sztárok

Vujity Tvrtko véleménye Tóth Andiról

„Hibázott, mint ahogy mindenki hibázik” – Vujity Tvrtko leírta véleményét Tóth Andi bejelentéséről

Szerinte egy nagyon tehetséges előadóról van szó, akinek az esetében nem szabad elfeledkezni arról, gyermekként lett híres.

Tóth Andi nemrég bejelentette, felhagy az énekléssel, és döntésével kapcsolatban nagyon sokan elmondták a véleményüket, Vujity Tvrtko egy Facebook-posztban fejtette ki, mit gondol a történtekről.

Mint az elején leszögezi, nem igazán szokott bulvártémákkal foglalkozni, és nem is ismeri személyesen Tóth Andit, sosem találkoztak, valamint teljesen más zenét hallgat, mint amit ő készít, de ennek ellenére véleménye szerint nagyon tehetséges előadóról van szó, egyes produkciói pedig világszínvonalúak. 

„Megnéztem a korai visszavonulásáról feltöltött videóját, ahogy láttam azt is, ahogy szinte könyörög az egyik hírportálnak, hogy hagyják már békén. Segélykiáltás volt ez is, az is, kérdés, hogy ki hallja meg ezt…Persze lehet mondani, hogy aki a reflektorfényben él, annak tűrnie kell “ezt” is, hogy néha magának keresi a bajt, hogy olykor túl kihívó, provokatív, meggondolatlan, stb…stb… Most is volt olyan nagynevű közszereplő, aki egyből hisztisnek nevezte Tóth Andreát a mostani bejelentése miatt!” – írja.
 

Vujity Tvrtko

Fotó: press.tv2.hu/TV2

Felhívja a figyelmet arra, Tóth Andi nyilatkozott már rosszul, volt meggondolatlan és talán túl provokatív is, de nem szabad elfelejteni, gyermekként cseppent bele ebbe a világba, és szerinte aki ilyen fiatalon lesz ismert, azt inkább óvni, terelgetni, erősíteni kellene.

„Mindenkinek megvan a saját tűrőképessége. Nekem is, Nektek is, Neki is. Nem tudom, hogyan viselte meg az ifjú hölgy lelkét, hogy egyesek folyamatosan “lerománozták”, “bevándorlózták”, saját magánál is jobban ismerték a magánéletét, gondolatait. 30 milliós nézettségű «Néztek» című száma már egyfajta tiltakozás volt ez ellen. Tóth Andi hibázott, mint ahogy mindenki hibázik. Még egyszer mondom -szerintem – az ifjú hölgy istenáldotta tehetség. Kár lenne legyalulni őt, és azért is kár lenne, ha 24 évesen végleg visszavonulna a vélt vagy valós, a megélt, elgondolt és átélt sérelmei miatt! Én mindenesetre szurkolok, sok sikert és erőt kívánok Neki!” – zárta sorait.

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top