Sztárok

Vujity Tvrtko frappáns választ adott a Viszkisnek

Mikor azt hinnénk, hogy elült a botrány, újabb fordulatot vett a Vujity Tvrtko és Ambrus Attila között zajló vita. Most viszont úgy néz ki, a műsorvezető végleg lezárta, bár valószínűleg itt még koránt sincs vége.

Vujity Tvrtkótól megszokhattuk, hogy sosem rejti véka alá a véleményét, talán ezért szeretik annyira. Annak idején, amikor mennie kellett a Mokkából, Berkinek szólt be, aztán a napokban a Kerényi Miklós Gábort érintő zaklatási ügyre is reagált. Legújabb botránya pedig a Viszkis miatt robbant ki, ugyanis behívta a műsorba a ma moziba kerülő filmje miatt, a beszélgetés azonban más irányt vett. 

Tvrtko ugyanis arról kérdezte a Viszkist, hogy normális-e, hogy egy országban bűnözőből sztár lesz, illetve hogy még filmet is csinálnak róla. Ambrus szerint azonban ő már megbűnhődött azért, amit csinált, és nem ő akarta, hogy film készüljön róla. ,,Mi ezzel a probléma? Az, hogy mondjuk nem önről készült film, ezért máshogy látja ezt” – kezdte Ambrus Attila, amire egy kérdéssel válaszolt Tvrtko: ,,Hogy én irigy lennék?”

„Én legalább a saját nevemen élek, ellentétben néhány emberrel, gondolom Ön, kedves Szilárd, tudja miről beszélek” – válaszolt a Viszkis, amivel elindította a lavinát, ráadásul a Bors hasábjain keresztül üzent a műsorvezetőnek. „Az én szememben Vujity Tvrtko egy hiteltelen senki. Nem adok egy évet, és az ATV-ből is kiteszik, ahogy Amerikából is hazatántorgott” – mondta Ambrus, amire Tvrtko egy közleménnyel válaszolt, amivel befejezettnek tekinti a vitát, bár valószínűleg ez korántsem a végszó volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top