Sztárok

Már kész férfi Vujity Tvrtko 15 éves fia, Benjamin

Tvrtko és családja jelenleg Kaliforniában él, a legnagyobb fiú, Benjamin az egyik helyi gimnáziumban kosárlabdázik. Óriásit nőtt, mióta nem láttuk, és nemcsak a tanulásban sikeres, hanem a sportban is.

Vujity Tvrtkóról és családjáról szinte soha nem lehet tudni, hogy hol él éppen, leginkább a világutazó kifejezés illik rájuk. Most éppen Los Angelesben vannak, a fiúk oda járnak iskolába, a tévés felesége, Zsolnay Gyöngyi egykori kosárlabdázó pedig ott dolgozik. Persze ebből adódóan mindenki odavan a sportért a családban, a legnagyobb fiú, Benjamin eléggé sikeres is benne. A többszörös NBA-győztes Golden State Warriors edzőtáborában járt, ahol legértékesebb játékosnak járó díjat is bezsebelte, ami eléggé nagy szó. 

Ezt a sikert Vujity Tvrtko közösségi oldalán, élőben osztották meg, egy beszélgetés keretein belül: 

Benjamin beszélt többek között az iskolák közti különbségről, az életről a keleti és a nyugati parton, a világutazásról, és persze a nagy eredményével is elbüszkélkedett. 

Tvrtko a fiával készített interjút

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top