nlc.hu
Sztárok

Vujity Tvrtko Hawaiira költözött

Vujity Tvrtko Hawaiira költözött a családjával – a 48 éves tévés elárulta, miért hagyta el Magyarországot

Vujity Tvrtko egyelőre csak sejtelmesen fogalmazott Facebook-videójában arról, hogy mit fog kint csinálni.

Mint arról beszámoltunk, Vujity Tvrtko a családjával elhagyta Magyarországot. A tévés ma élőben jelentkezett Facebook-oldalán, ahol bejelentette: családjával a Hawaii-szigetekre költözött.

Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko ezúttal nem Washingtonba költözött – MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A mintegy félórás élőzésben arról is mesélt, hogy miért éppen Hawaiin kötött ki. „Az Egyesült Államokban vagyok, de nem Amerikában. (…) Szeptember 11-én hajnalban repültünk el és jöttünk ide a családommal.(…) Az, hogy itt kötünk ki, nagyjából tudni lehetett, de az év elején még Dél-Afrika vagy Ausztrália is benne volt a pakliban. Ami itt van, ahol én vagyok, és amit én teszek, az nem drága pénzért megvásárolt luxusút, hanem nagy munkával kiharcolt lehetőség, és én ezzel a lehetőséggel szeretnék is élni. Például minél többet megmutatni a saját gyermekeimnek, (…) a legtöbbet szeretném adni nekik édesapaként. Választhattam volna, hogy drága ajándékokat veszek nekik, de én élményeket szeretnék ajándékozni nekik” – vallotta be a tévés, hozzátéve: a gyerekei most egy hagyományos polinéz iskolába járnak.

A jelenlegi munkájáról azonban egyelőre sejtelmesen fogalmazott Vujity Tvrtko. Elmondta, nagyon hálás az Egyesült Államoknak, mert a Miami Egyetemen tanulhatott, majd annyit elöljáróban elárult, hogy több projektben is részt vesz majd, és ezekről a megfelelő időben beszámol a közösségi oldalán.

Azt viszont hangsúlyozta, hogy nem elmenekült Magyarországról. „Szó nincsen arról, hogy elmenekültem volna. Munkáról, feladatról, nagyon szép dolgokról van szó” – jelentette ki Vujity Tvrtko, aki azt viszont már beharangozta, hogy Hawaiin élő magyarokat is bemutat majd rövid Facebook-videókban. „Letöltöttük a 2 hetes karantént, és most 8 napja szabadok vagyunk. Nagyszerű, csodálatos magyarokat ismertünk itt meg” – zárta első bejelentkezését.

Olvass még Vujity Tvrtkoról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top