nlc.hu
Sztárok

Guinness-rekorder lett Vujity Tvrtko fia

Lekörözte apját Vujity Tvrtko középső fia, híresebb lett nála Barnabás Hawaiin

Guinness-rekordot állított fel Hawaiin Vujity-Zsolnay Barnabás.

Vujity Tvrtko középső fia, a 18 éves Barnabás a hét végén Guinness-rekorder lett: 39 órán és 36 percen keresztül játszott a World of Warcraft nevű számítógépes játékkal. A célja a világraszóló akcióval a jótékonykodás, gyermekkórházak segítése volt – írja a Blikk.

Vujity Tvrtko,

Vujity Tvrtko fia egy másfél napos kihívást teljesített (Fotó: MTI / Mohai Balázs)

„Nyolc-kilenc éve játszom ezt a játékot, és egy ideje online közvetítéseket is csinálok. Ilyenkor mindig lehet adományozni az oldalon. Mivel eddig az összes olyan átadón ott voltam, amikor apukám gyerekkórházaknak adományozott könyvtárakat, most is erre az ügyre szerettem volna felhívni a figyelmet” – nyilatkozta a bulvárlapnak a családjával Hawaiin élő Vujity-Zsolnay Barnabás, akire nagyon büszkék a szülei az akaratáért, a kitartásáért és a jó szívéért.

Riporter édesapja elárulta, hogy a Honolulu melletti kisvárosban most arról beszélnek az emberek, hogy az egyik lakó Guinness-rekordot állított fel.

Olvass még Vujity Tvrtkoról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top