Sztár lett a cicából, akit kitiltottak a Tescóból

Á.K. | 2023. December 30.
Rajongói képesek órákat utazni, hogy lássák a cicát, aki nem ehet többé a Tesco kukáiból.

Lincoln, a macska három éve járt a Hornsea-i Tescóba, igaz, nem vásárolni, hanem az áruházban keletkezett zöldhulladékot megdézsmálni. A boltvezetés végül megelégelte a cica látogatásait és kitiltották Lincolnt a boltból.

A cica néha megpihent (Fotó: Lincoln the Tesco cat FB)

Azzal azonban nem számoltak, hogy a macskának népes rajongótábora van: eddig 500-an írták alá a petíciót, melyben azt követelik, hogy Lincoln újra látogathassa a Tesco kukáit. A legelvakultabb rajongók pedig órákat képesek utazni, hogy lássák a cicát.

A térség önkormányzati képviselője, Graham Stuart azt mondta a Mirrornak, hogy szerinte nem helyes, hogy Lincolnt eltávolították a hornsea-i Tesco komposztjáról. „Nem bánt senkit, és örömet okoz a közösségnek; ezért indítottam egy petíciót, amely ennek a tisztességtelen kitiltás visszafordítására szólít fel.

Gazdái, Lorraine és Kris már nyomkövető nyakörvet tettek Lincolnra, ugyanakkor nem értik, mire ez a nagy szigor a Tesco részéről. „Ő nem csak egy macska, hanem felvidítja és ellazítja az embereket. Segít a szorongóknak, jobb kedvre deríti a gyerekeket” – mondja Lorraine.

A Tesco vezetésének továbbra is az az álláspontja, hogy nem látják szívesen Lincolnt és kivezetik, ha bemegy. De nem írhatod elő egy macskának, hogy hova ne menjen.

Exit mobile version