nlc.hu
Szabadidő

Örömmel jár iskolába egy skót macska

A gazdáit suliba kísérő cirmos cica is bekerült az iskolai albumba

Felkerült az osztályképre egy skót cica, aki minden reggel suliba kísérte a gazdáját.
Cirmos cica

A fotózáson nem is akárhogy vett részt, egy elegáns nyakkendőt kötöttek a nyakába. Azzal érdemelte ki a lehetőséget, hogy 9 és 11 éves gazdáit rendszeresen elkísérte az iskolába, így Joel és Hannah osztálytársai is imádják a cirmos cicát.

A gyerekek anyukája, Julie egyáltalán nem lepődött meg ezen, szerinte ugyanis kivételesen kedves macskával bővült a családjuk, amikor Wilson hozzájuk került. A cica nem akarta tudomásul venni, hogy az iskola személyzete kezdetben ki akarta őt tessékelni az épületből: mindig megtalálta a módját, hogy furfangos módon bejusson az osztálytermekbe és szép lassan az iskola diákjává fogadják.

Azt, hogy az iskolában immár mindenki ismerősként üdvözli, leginkább egy cicabarát tanárnak köszönheti: ő volt az, aki először beengedte az osztálytermébe, innentől pedig nem volt megállás. Szívesen időzik a suliban egészen a tanítás végéig, a gyerekek legnagyobb örömére. Amikor Julie az iskolába indul, hogy hazahozza a gyerekeket, a macskát is “be kell gyűjtenie”.

Mivel Wilsonnak az osztályképek készítésének napján sem akadt más dolga, mint az iskolában egerészni, a tanári kar úgy döntött, hogy róla is készíttettnek néhány fotót.

Mint Julie mesélte, Wilsonnak nemcsak a gyerekek iskolájába van szabad bejárása: rendszeresen látogatja a közeli templomot, gyakran megfordul egy helyi kávézóban, sőt egy hotelt is sokszor felkeres.

Julie meglepve látta, hogy a gyerekei képe mellett a nyakkendős cicáról is rendelhet felvételeket, ami boldogsággal töltötte meg a szívét. A többi szülő is örömmel látta a képeken a négylábút, aki most már igazi hírességgé vált a lakóhelyén.

Hogy ne csak azok lelkét melengesse meg kalandjaival a cirmos, Julie és családja fontolóra vették, hogy nyitnak neki egy saját Instagram-profilt.

Forrás: Via, Fotó: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top