nlc.hu
Szabadidő

3 év után lett meg az elveszett cica

Három év után lett meg a rakoncátlan cica, Mischief

Bár volt mikrochipje, nem tudni, hol tartózkodott három évig a cica.

Ő Mischief, az édes, de rakoncátlan macska, aki több mint három évre eltűnt, és szegény gazdája, Bea Mumbray azt hitte, soha többé nem látja.

A 27 éves Bea minden tőle telhetőt megtett, hogy megtalálja a mikrochippel ellátott cicát, de nem járt sikerrel. Évek teltek el, mire Bea, aki egy szabadidőközpont menedzsere és úszástanár, kapott egy hívást valakitől, aki megtalálta huncut kedvencét.

„Először azt hittem, hogy megtréfáltak, de valóban a most hatéves Mischief volt az, akit a küszöbön ülve találtak meg Stroodban, Kentben” – mondja a nő.

Sue Kast találta meg a cicát a küszöbén, aki magához vette az állatot, és május 10-én közzétette fotóit a közösségi médiában.

Natasha McPhee, aki az Animals Lost and Found szervezetét vezeti, megvizsgálta Mischiefet, és jó egészségben találta, bár egy kicsit alultáplált volt. Natasha Mischief mikrochipjének köszönhetően kapcsolatba tudott lépni Beával, aki 45 percnyire lakik a délkelet-londoni Beckenhamben.

Öt nappal később Bea végre újra találkozhatott rég elveszett macskájával, akit utoljára 2020. január 22-én látott.

Teljes rejtély, hol járhatott az állat, de teljesen jól van. Ahogy az a macska is, aki 10 év után került elő.

3 év után lett meg az elveszett cica

Fotó: Faceook – Animals Lost and Found

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top