nlc.hu
Szabadidő

Ezért lett vége A nagy Gatsby című előadásnak

Félbeszakadt a Vígszínház A nagy Gatsby előadása, kiderítettük, hogy miért

A nézők a darab második felvonását már nem láthatták a hétvégén.
Vígszínház

2019 őszén ifj. Vidnyánszky Attila rendezésében került bemutatásra a Vígszínház nagyszínpadán A nagy Gatsby című produkció, ami hatalmas sikert könyvelhetett el magának. A hétvégén a TikTokon feltűnt egy videó, melyben Páli Petra színésznő arról számolt be, hogy a szünet után nem folytatódott A nagy Gatsby, hanem kiterelték az embereket a színházból. 

Íme a videó:

Az nlc utánajárt az ügynek

Megkerestük a Vígszínházat, akik a következő tájékoztatást küldték. A levelüket változtatás nélkül közöljük:

A február 11-i 19 órás A nagy Gatsby című előadásunk az első felvonást követően a szünet után félbeszakadt, mert az egyik főszereplőnek elment a hangja. A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvostól kezelést kapott, de a második felvonást sajnos már nem tudtuk megtartani. Az előadást április 12-én, pénteken 19 órás kezdéssel pótolni fogjuk Nézőink számára. A jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. Amennyiben nem felel meg a pótlásra kijelölt dátum, a belépőjegyek február 26-ig átválthatók egy másik meghirdetett A nagy Gatsby előadásra, a rendelkezésre álló helyek függvényében. Megértésüket köszönjük, művészünknek mielőbbi gyógyulást kívánunk! – írta lapunknak a teátrum. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top