nlc.hu
Szabadidő

Boldizsár Dalma lett Magyarország új kerekesszékes szépségkirálynője

Kajakozik és egyetemre jár, ő Boldizsár Dalma, Magyarország új kerekesszékes szépségkirálynője

A kilenc döntős közül az ő fejére került a korona, amit a verseny óta néha otthon is visel.

Boldizsár Dalma lett a Miss Spinner International első helyezettje, vagyis ő lett Magyarország új kerekesszékes szépségkirálynője. Már korábban hallott a versenyről, és nagyon érdekesnek tartotta, ezért is jelentkezett, amikor meglátta, hogy újból megrendezik. 

Mint az RTL Reggeli című műsorában elmondta, már a felkészítőtábor is nagyon izgalmas volt, a többiekkel nagyon jó csapattá kovácsolódtak össze, barátságok is szövődtek.

A zsűriben többek között Peller Anna, Gubik Petra, Gianni és Kucsera Zsolt ültek, a kilenc döntős közül végül az ő fejére került a korona. Mint a Blikk írja, a hét magyar induló mellett egy olasz és egy orosz lány is a csapat tagja volt – utóbbi, Aljona lett egyébként az első udvarhölgy.

„Bárki került volna dobogóra közülünk, nagyon örültem volna, mert azt gondolom, mindenki megérdemelte volna, mert annyira különlegesek voltunk, hogy szerintem a zsűrinek is nehéz dolga volt” – ezt már a Szeged Ma Vasárnapi kávé című sorozatának nyilatkozta Boldizsár Dalma, aki egyébként országos bajnok kajakos, az MVM Szeged VE versenyzője, illetve Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karának hallgatója biológia szakon.

Az interjúban elárulta azt is, hogy szépségversennyel kapcsolatban az volt a célja, hogy ledönthesse a kerekesszékhez fűződő sztereotípiákat, és kiemelte, számukra több volt ez egy versenynél, hiszen nagyon jól érezték magukat.

Azt gondolom, kerekesszékes lányoknak is, de bárkinek, aki székben ül, azokat szeretném motiválni és erőt adni, hogy ne otthon üljenek, hanem merjenek akár jelentkezni a versenyre, ha lesz még.

 

Boldizsár Dalma és Miss Spinner International tulajdonosa, főszervezője, Kazány Tibor

Boldizsár Dalma és a Miss Spinner International tulajdonosa, főszervezője, Kazány (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top